cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

65watt Trio mu yoksa düz 45 watt mi

(Topic created on: 01-12-2025 11:32 PM)
38 Views
Abdullahbkr
Active Level 4
Options
Diğer

amazon'dan Samsung store gönderimli elektromanya satıcısından alacağım sahte olma ihtimali yoktur öyle değil mi? 1234 lira çünkü. Düz 45watt mi daha iyi olur yoksa Trio 65 watt daha mı iyi olur s23 ultra kullanıyorum şarj ve batarya konusunda titiz biriyim bu iki sorumu cevaplarsaniz şimdiden teşekkürler.

Abdullahbkr
Active Level 4
Diğer
gonderici Samsung olan bir ürün sahte yollanicak. dostum beni gömmeye çalışarak neye varmaya çalışıyorsun?
0 Likes
Diğer

Ya madem bu kadar çok titizsin orjinal adaptörü al o zaman. 

0 Likes
Abdullahbkr
Active Level 4
Diğer
ben neyi sorguluyorum konuda?
0 Likes
Diğer

Kullanmayan bir insan nerden bilebilir ki. Bu kadar titzsen pahalı demiyecen orjinal kullancan.

0 Likes
Abdullahbkr
Active Level 4
Diğer
bak dostum konuyu düzgün okusan yorumları düzgün okusan anlayabilirsin ortada bir ürün var ve ucuz bende bu ürünün orijinalliğini sorguluyorum sen bana pahalı demiycen orjinal kullanıcan diyorsun 1250 lira **bleep** var arada ben tasarruf
0 Likes
Diğer

O zaman alıp geçeceksin. O ürünün orjinal olup olmadığını eline alıp ölçmeden bilemezsin. Ben sana bunu anlatmaya çalışıyorum sen yok titizim yok 1250 lira **bleep** var deyip duruyorsun. Ben de sana şınu anlatmaya çalışıyorum. **bleep** da kimse sana o konu da net bir şey söyleyemez. Kafana göre takıl nasıl biliyorsan öyle yap.

0 Likes
Abdullahbkr
Active Level 4
Diğer
Hocam ben burda yardım almaya çalışıyorum sizin bana yaptığınız muameleye bakın ben Samsung müşteri hizmetlerini arayıp sorgulatirim orjinal mi değil mi diye ama onun için daha ürünü alicam ürün elime gecicek bende seri numarasını sorgulaticam uzun iş, forumda sorguluyorum gönderici Samsung store olan bir ürün sahtemidir değilmidir diye sen burda ne anlatmaya çalışıyosun her yorumu tek tek okuyup tek tek cevapliyosun
0 Likes
Diğer

Getirt al eline adaptörü sorgulat sahte ise geri gönderirsin bukadar basit.

0 Likes
Abdullahbkr
Active Level 4
Diğer
siz sadece konu açmama mi kuruldunuz?
0 Likes
Diğer

Kimse müneccim değil bilemez sahtemi orjinal mi. Sana onu anlatmaya çalışıyorum. 

0 Likes