cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

65watt Trio mu yoksa düz 45 watt mi

(Topic created on: 01-12-2025 09:13 PM)
265 Views
Abdullahbkr
Active Level 4
Options
Diğer

amazon'dan Samsung store gönderimli elektromanya satıcısından alacağım sahte olma ihtimali yoktur öyle değil mi? 1234 lira çünkü. Düz 45watt mi daha iyi olur yoksa Trio 65 watt daha mı iyi olur s23 ultra kullanıyorum şarj ve batarya konusunda titiz biriyim bu iki sorumu cevaplarsaniz şimdiden teşekkürler.

Abdullahbkr
Active Level 4
Diğer
evet onu biliyorum ama Trio bana ucuz geldi ve normal 45 watt daha pahalı aradaki fiyat farkını ortaya çıkaran nedir? 45 watt dahami stabil? yada bataryaya daha mı sağlıklı? 65watta kullanmam muhtemelen 25 watta kullanirim.
0 Likes
DevletZabiev
Active Level 6
Diğer
Hepsiburadada spigenin 45watt şarj cihazları indirimde şuanda 450₺ civarı fiyata geliyor yanılmıyorsam ben de aldım memnunum
0 Likes
Abdullahbkr
Active Level 4
Diğer
hocam konuda belirttiğim gibi pil ve adaptör konusunda titiz bir insanım Samsung Galaxy tuşunda kullanmayı düşünmüyorum önceki telefonum talan oldu bu yüzden
0 Likes
DevletZabiev
Active Level 6
Diğer
Biliyor musunuz bilmiyorum ama spigen ttec mcdodo bunlar zaten çoğu markalarla ortak üretim yapan kaliteli ve çok büyük şirketler. Samsung yazan çok fazla replika ürün var piyasada şüphede kalacağınıza spigenin (mcdodo-ttec) orijinal şarj aleti yarı yolda bırakmayacaktır ama karar size kalmış tabi ) pil adaptör konusunda titiz olmak mümkün olduğu kadar şarj aletine dikkat etmek iyi bir alışkanlık tabi ki ama bataryanın ömrü hemen hemen her türlü 2 yıl civarı oluyor. (teknisyenim)
0 Likes
Abdullahbkr
Active Level 4
Diğer
alacağım şarj aleti konusunda yardımcı olabilir misiniz sahte olup olmadığına dair?
0 Likes
Diğer
Anker 45 f/p harika ürün
0 Likes
Abdullahbkr
Active Level 4
Diğer
hocam konuda belirttiğim gibi şarj konusunda titiz biriyim Samsung dışı marka almayı düşünmüyorum ama yardımcı olabilecekseniz alacağım şarj aletinin sahte olup olmadığını anlatabilir misiniz?
0 Likes
Diğer
Hepsi buradanın kendisi satıyorsa ya da amazondan alırsanız orijinaldir
0 Likes
Diğer

Ancak ölçerek anlayabilirsin. Çünkü diğer türlü anlaman çok zor.

0 Likes
Diğer

Adam o siteye orjinal resim koyar sahtesini yollar nerden anlıcan.

0 Likes