Tümünü kapaklarıyla birlikte indirmeyi başardım. İsteyene Quick Share ile paylaşabilirim. View Post
Tümünü kapaklarıyla birlikte indirmeyi başardım. İsteyene Quick Share ile paylaşabilirim. View Post
Hangi müzik platformunu severek kullanıyorsunuz nedenini de açıklar mısınız? Spotify Myt Youtube Samsung Music Apple Music (Ben spotify... View Post
Son zamanlarda belki görüp duymuşsunuzdur ki çok popüler olan bir müziğin giriş kısmı zil sesi olarak yapılıyor. Peki bunu Samsung telefonunuzda nasıl... View Post
Merhabalar. Ayarlar kişiye göre değişir tabii ama genel olarak woofer seviyesini kaçta kullanıyorsunuz acaba.? View Post
Buds 3 almayı düşünüyorum artı ve eksi yönleri nelerdir fiyatına değer mi kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. View Post
Merhaba ben Jbl flex kullanıyorum ses çok az geliyor neden başka telefondan normal geliyor View Post
Seri numarasina tiklayinca cikan bu kismin ne oldugunu bilen ve sifresini bilen babayigit var midir ? View Post
Merhaba Benim S21 fe de Süper Dengeli Diğer Anlamı Aksiyon Modu alınca Video Kalitesi Acayip Çok Kötü Nasıl Düzeltecez View Post
Konusmayi algilamasi gayet iyi fakat bazen sadece müziğin sesini kısıyor ve seffaf moda geçmiyor View Post
Bizim telefonlarda neden iphone da fotoğraf cekme yerine uzun basinca araba story falan çekerken müzik çalmaya devam ediyor samsung da yok gelse güzel... View Post