cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung buds ses sorunu

(Topic created on: a week ago)
111 Views
Türkmen16
Active Level 3
Options
Audio & Video

Kulaklık eskisi gibi yüksek ses vermiyor, her türlü ayarı denedim. Ve dikkatimi çeken, müzik uygulamasını arka plana açınca ses düşüyor, uygulamanın içine girince ses artıyor telefonum da samsung s24 plus 

7 Comments
Audio & Video
Üst model kulaklık satmak için mevcut kulaklıkların kalitesini düşürüyorlar. Buds 2 Pro da **bleep** ediyor. 2023 Kasımda aldım **bleep** var
0 Likes
Audio & Video
f.ark
0 Likes
Majordev
Active Level 3
Audio & Video
Bende böyle bir sorun yok acaba adaptif yaşı 30 altı yapıp birde Bluetooth ses sınırını kapatmayı deneyebilirsin öncelikle ayarlar sekmesinden geliştirici ayarları açık olmalı. bilmiyorsanız nasıl açılacağını öğrenin. geliştirici ayarlarına girdikten sonra bluetooth ayarlarından mutlak sesi iptal et kısmını açık yapıyoruz ve hem telefonun bluetoothunu hem de kulaklıkları kapatıp açıyoruz. bu ayarı yaptıktan sonra wearable uygulamasından kulaklığı resetleyebilirsiniz. daha garanti olur.

2- wearable uygulamasından dokunmatik kontrol ayarlarından basılı tutunca ses açma kapamayı kulaklığa atıyoruz.

3- telefonun bluetooth sesini fulledikten sonra sağ kulaklığın dokunmatiğine basılı tutuyoruz. ses seviyesinin arttığını göreceksiniz. artık kulaklığı gerçek sesiyle kullanabilirsiniz.

samsung scalable codec kullanıp aptx-hd seviyesinde sese ulaşabiliyorsunuz. Bu ayarda yine geliştirici seçeneklerde
0 Likes
Türkmen16
Active Level 3
Audio & Video
Teşekkürler bilgi için bişey değişeceğini sanmıyorum ama deniycem🙏
Majordev
Active Level 3
Audio & Video
Ben bu şekilde uzun süredir kullanıyorum hiç sorun yaşamadım ama eğer bir sorun var ise kulaklığı düşürmüş olabilirsin veya sıvı teması yüzünden de olabilir
Majordev
Active Level 3
Audio & Video
Eğer sonuç alırsan paylaşırsan sevinirim merak ettim 😊
0 Likes
Türkmen16
Active Level 3
Audio & Video
Tabi yapar yapmaz paylaşırım 😊
0 Likes