Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
Kullandığım PC de dokunmatik ekrandı fakat hantallığı, ısınması vs derken kullanımı zorlaştırıyordu. Daha önce S9 FE+ kullanmıştım o bile... View Post
Tabletinde alakalı sorunlar yasıyorum Samsung tab a7 tabletimin serisi tabletini şarja taktım ve şarj olma sesi geldi fakat tabletin on/off tusuna... View Post
Şuan için fiyat limitim yok hangi tablet alınır View Post
2 haftadır neredeyse her gün denedim olmuyor yeniden başlıyor güncellenmiyor müşteri hizmetleriyle akraba olduk ama cozulmuyor View Post
İyi geceler herkese. Yarın sonunda istediğim tableti sipariş veriyorum. Tab S10 FE alacağım. Rengini gümüş seçtim. Bu renge gümüş mü seçeyim yoksa... View Post
Kablosuz hata ayıklamayı shiziku için kullanıyorum ama bazen kapanıyor bunu nasıl kalıcı yapabilirim View Post
merhaba1 hafta önce a9+ aldım. herşeyi güncel sürümü güncel, play store güncel ama flo uygulamasında bana bu hatayı veriyor neden.? View Post
Dostlar selam, Arkadaşım üniversite öğrencisi ve Tab S9 FE+ almak istiyor bu program S9 FE+ ı kapsıyor mu kapsıyorsa bu indirimden nasıl... View Post
Elimde bir Tab S3 var ve telefonumun 2. Sim kısmının kapalı olması nedeniyle sim kartımı Tab S3'üme taktım. Ama Telefon uygulamasına girince... View Post
Anlamış değilim tablet YouTubeta bile kasıyor zaten bunun için almıştım burada kasıyorsa ne işe yarar View Post
User | Likes Count |
---|---|
74 | |
73 | |
72 | |
64 | |
52 |
User | Count |
---|---|
8 | |
5 | |
3 | |