Original topic:

Samsung Eğitim İndirim Programı

(Topic created on: 06-28-2025 02:46 PM)
222 Views
-MBD-
Active Level 4
Options
Tabletler

Dostlar selam,

Arkadaşım üniversite öğrencisi ve Tab S9 FE+ almak istiyor bu program S9 FE+ ı kapsıyor mu kapsıyorsa bu indirimden nasıl faydalanabilir yardımcı olabilir misiniz yorumlarınızı bekliyor olacağım. İyi forumlar 🫡
3 Comments
_256ms
Active Level 5
Tabletler
Samsung shop tan ayarlar kısmında mağaza seç yeri var oradan öğrenci mağazasını seçip girsin. Ondan sonra ürünü seçsin, üstünde %10 indirim fln yazıyorsa vardır ki büyük ihtimalle var
0 Likes
GLX120
Expert Level 5
Tabletler
Normalde samsung shop'ta bu tarz indirimler olabiliyor ama diğer alışveriş siteleri ile hemen hemen aynı fiyata geliyor, diyelimki indirim ile 19 binden 16 bine düştü zaten hepsiburada trendyol gibi yerlerde 15-16 bin civarıdır aynı cihaz, gibi düşünebilirsiniz ama yine de bakmak lazım yanında saat adaptör falan alırsanız biraz daha avantajlı olur dışarıya göre.
0 Likes
eennimo
Active Level 3
Tabletler
şimdi öğrenci indirimi kullanması icin üniversite öğrencisi olmasi gerekiyor edu maili ile samsung a kayıt oldugu zaman samsung shop otomatik eğitim mağazasına dönüşüyor ben s23 model telefonumu bu indirimle aldim 7 bin e yakin indirimle aldim edu maili kullanması lazim
0 Likes