cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

TAB S9 FE PLUS ONE Uİ 7 DEĞERLENDİRMEM

(Topic created on: 06-04-2025 08:22 AM)
367 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Tabletler

image

HERKESE MERHABA. ONE Uİ 7 MACERAM 1 HAFTAYI GEÇKİN SÜRÜYOR GERÇEKÇİ OLMAK LAZIM ONE Uİ 7 GÜNCELLEMESİ BERBAT OLMUŞ. PERFORMANS YAVAŞLADI OYUNLARDA KARE HIZI DÜŞMESİ OLDU ŞİMDİ DİYENLER OLABİLİR FORMAT ATIN AMA HER ŞEYDE DE FORMAT ATILMAZ Kİ DEĞİL Mİ 😊 

SONUÇ OLARAK TABLET ONE Uİ 6.1.1DE GÜZELDİ
10 Comments
Azer50
Active Level 8
Tabletler
Hard reset çözüm oldu.
Hard resetten bir hafta sonra her şey düzeldi. 😊
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Her haltta da onu yapamam kusura bakmasın kimse güncelleme demek iyileştirme demektir Samsung iyice şaşırdı kardeşim 😊
Azer50
Active Level 8
Tabletler
Hocam haklısında Android özgür platform, Apple daki gibi kısıtlı değil ondan formata ihtiyaç duyuyor ya 😊
Tabletler
Alakası yok 😂😂
Azer50
Active Level 8
Tabletler
Pekâlâ Hocam 😊
Tabletler
Kısıtlı olması güncelleme kararlılığı ve sürekliliği açısından samsungdan daha iyi mesela apple marka cihazda güncelleme geldi cihazimda fps düşüyor diye bir şey duymazsın bunun nedeni kapalı ekosistem olmasıdır kararlıdır nettir.
Senin dediğin açık ekosistem o yüzden formata ihtiyaç duyuyor cümlesi bana pek mantıklı gelmedi varsa nedeni anlatın hocam bilgilenelim 😊
Azer50
Active Level 8
Tabletler
Hocam, iOS üstü örtülü, dışarıdan kolay kolay virüs almayacak bir sistem. Apple'ın iOS arayüzü gerçekten çok akıcı ve güzel, ama Apple, Samsung'a göre eski cihazlarını daha hızlı eskitiyor. Bunun yüzünden Amerika'da dava kaybetti. Bizde RAM temizleme veya ön bellek temizleme işlemi var. Bunu Apple'da göremezsiniz çünkü sistem çok iyi işliyor. Ama Android'de istediğiniz kadar temizleme yapın, bir süre sonra hep üst üste biniyor ve sistemi zorluyor.
Tabletler
Hocam samsungun eskitme yapmasına gerek yok çünkü androidler kendiliğinden eskiyor zaten misal şuan hala ip8 kullanan var hatta alanda var ama rakibi Note 8 alan kullanan var mı bilmiyorum 😂 gerisine bende katılıyorum
Azer50
Active Level 8
Tabletler
Ortak bi noktada buluştuğumuza sevindim hocammm 😊😊😊