Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
Merhaba Tabletimin kullanılabilirlik süresi 100 saati geçtiği için Yeniden başlatmak istedim yeniden başlattığımda Samsung yazısı geldiğinde yazının... View Post
Samsung Galaxy tab a lite smf225 Güncelleme gelmiyor cihaz sürümümü eskimi yoksa hu sorunu yaşayan varmı View Post
Güvenlik güncellemesi sadece View Post
Merhaba arkadaşlar s9 fe ye kore romu kurarsam garanti gider mi? Knox artar mi kore romuna ui 7 geldi de View Post
Merhaba dün akşam Tabletimi şarja taktım fotoğrafta da göründüğü gibi Batarya korumasını açtım ve temel ayarı getirdim Çünkü %80 olunca kullanımımı... View Post
Gel artık ui 7 View Post
Telefonum yok tablet kullanıyorum normal arama yapmıyor galiba acaba nasıl yapabilirim sadece whatsapp üserinden arama yapabiliyorum çözümü yokmu View Post
Shortcutta vs. Gezerken bunları buldum View Post
Selam. Ben zamanında nasılsa root atar hız yavaşlarsa çözerim diye Tabs7FE aldım ve root attım. Başta her şey iyiyken sonradan ekranda ölü piksel ve... View Post
Güney Kore de kullanıma sunuldu, ilerleyen günlerde tüm bölgelere sunulacak View Post
User | Likes Count |
---|---|
136 | |
119 | |
102 | |
96 | |
81 |
User | Count |
---|---|
3 | |
2 | |
2 | |