Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
Güncelleme gelmiş. Bakalım nasıl olacak. S24 fe cihazımda deneyimledim. Tablet versiyonunu merak ediyorum. View Post
EUX Csc ile kurdum one ui 7 çok hızlı View Post
Tabletim tab a9 plus a one ui 7 geldiçokmemnunum öszelikle animasyonlar çok hoş siz see geldimi ve nasıl iyimmi View Post
Güncelleme planlanan tarihten önce gelirse, test sürümünü mü indirmiş oldum? Sistem hakkındada böyle bir durumdan bahsedlimiyor... View Post
Arkadaşlar benim tabletin kutusundan kablosu çıktı typce den typce ye ve orjinal adaptörüm var ama tabletim orjinal olarak algılamıyo şarj alma... View Post
A9plus Tabletime gelmiş One UI 7 , şimdi gördüm ;) View Post
Yalnız uygulama simgeleri bozuldu o kadar nasıl düzelteceğim? View Post
Güncelleme yağ gibi önceki güncellemeye göre cihazı ısındırabiliyor ama bende ilk yükleyince kastı sadece başarılı bir güncelleme olmuş başka... View Post
Sonunda gelmişş View Post
Merhabalar arkadaşlar, bugün sizlere 1 günün sonunda One UI 7 değerlendirmemi yapacağım, iyi ve keyifli okumalar dilerim.😊 (Uzun vadede de... View Post
User | Likes Count |
---|---|
201 | |
135 | |
117 | |
100 | |
62 |
User | Count |
---|---|
5 | |
4 | |
4 | |