Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
Arkadaşlar merhaba, bana tablet lazım s-pen özelliği olacak. Genellikle youtube, Samsung notes, Samsung documets, drive gibi yerlerde vakit... View Post
merhaba oyun oynuyorum fps görmek isityorum perf ze one ui 7 sonrası kaldırıldı View Post
Biraz performans artı görünüş değişimi (ekran dp değişimi ve biraz magisk moddu) View Post
Sabah sabah bakıma sokturan Samsung aldığınız markanın bizlere verdiği değer. Çok yakında mahkeme kararımı da buraya ekleyince Samsung fanları ne... View Post
Tabletim Tab S10+ Pil koruması her zaman maksimumdaydı. Döngü sayısı bu kadar azken pil sağlığının 99'a inmesi normal mi? View Post
Bana açıköğretim üniversitesinde bilgisayar programcılığı veya onunla alakalı bir bölüm için Samsung tablet önerisi olan var mı View Post
Bir eposta adresini iki Samsung tablette birden kullanabilir miyim View Post
Merhaba Tab A9 Plus modeline çoklu kontrol uygulamasını yükledim ama cihaz cihazıyla eşleştiremedim. Bu cihazda TabA9+ için Remote Control... View Post
s9fe kullaniyorum gelen one ui 7 guncellemesi ile bildirim paneli iki ayri olmus onceden tek alandaydi nasil anlatacagim bilmiyorum umarim... View Post
User | Likes Count |
---|---|
260 | |
122 | |
82 | |
53 | |
48 |
User | Count |
---|---|
13 | |
5 | |
5 | |