Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
Merhaba 20.30 da tabletimi kullanmaya başladım chat gpt den 1 saat 7 dakika boyunca ekran açık bir şekilde bakarak defterime yazı yazdım ayarlarda... View Post
Kardeşim sorunsuz bir şey kullanamayacak mıyım ben? Tablete gözüm gibi bakmama rağmen şarjı bile yavaş şarjda ve %20 ile %80 arasında kullanıyorum... View Post
Bu öğlen UI7 tabletime(s9+) geldi. Widgetlar çok çeşitli. İlk aklıma geldiği gibi dizdim önerisi olan varsa beklerim. View Post
Arkadaşlar s23 e güncelleme gelmiş s9 fe de 2023 çıkışlı ona ne zaman gelir? View Post
OneUI 7'de neden stock Android'te olan özellikler bulunmuyor? Üstüne Pil Sağlığı sadece Avrupa ve Hindistan'da gmrünüyormuş. Zaten bulunan... View Post
Galaxy Tab S6 Lite 2020 kullanıyorum ve ziyaret ettiğim sayfaların izleri ekranımda beliriyor ve bu çok sinir bozucu bir durum bu hata Samsung... View Post
Türkiye'deki yapı numarası aynı. Yakın zamanda güncelleme gelebilir 😄 View Post
Paylaşılan notlar betasini arkadasimla ortak kullaniyoruz. Internet acikken not almamiza ragmen notu kaydettikten sonra yazdiklarimizin bir kismi... View Post
Merhaba yeni gelen güncellemeyi indirdim ve malum ekranı kendime göre ayarlamak için home up a girmeye çalıştım ilkde uyumlu olmadığını falan söyledi... View Post
Beyler bir önce ki sürümde good lock'tan ayarlamış olduğum bütün ayarlar Ui 7 güncellemesi ile beraber kayboldu. Şimdi tekrar yapmaya... View Post
User | Likes Count |
---|---|
344 | |
217 | |
151 | |
145 | |
126 |
User | Count |
---|---|
9 | |
6 | |
5 | |