Tabletime (tab s7 fe) boşta 2,7gb ram kullandığı ve artık kasmaya başladığı için recovery mode'dan hard reset atmak istiyorum cihazda şuan android... View Post
Tabletime (tab s7 fe) boşta 2,7gb ram kullandığı ve artık kasmaya başladığı için recovery mode'dan hard reset atmak istiyorum cihazda şuan android... View Post
arkadaşlar bu android 15 neden gelmiyor bıktık ya View Post
Merhaba, s9fe için type c-3.5mm dönüştürücü önerebilir misiniz? Samsungun kendi ürünü yok anladığım kadarıyla. View Post
Arkadaşlar ben dönem dönem tabletimi pek kullanamıyorum. Bu tabletim piline kalıcı bir zarar verir mi? Pil hızlı bitiyor diye düşünüyorum. Pil ekran... View Post
Merhaba arkadaşlar. Tabletime kitap kapağı klavyeli kılıf aldım bundan dolayı dex modunda daha fazla kullanıyorum. Ancak dex modu açıkken telefonumdan... View Post
Galaxy Tab A7 Lite Tabletim var View Post
Tabletimin ekranında kalemi biraz bastırarak kullandığımda veya basınçlı dokunduğumda tablet ekranımın çok az şekilde içe doğru esnediğini... View Post
Merhaba Tab S9 FE Plus tabletim var. Tableti günde bir kere kapatıp açmanın optimizasyon için iyi olacağını duymuştum. Kapatıp açtım tabletiniz... View Post
Merhaba Tabletimi alalı 16 gün oldu daha öncesinde şarj hızlı gidiyor diye konular açmıştım o oturdu 1 saatte %4 şarj gidiyor Yarım saatte ise %2 şarj... View Post
User | Likes Count |
---|---|
83 | |
76 | |
70 | |
58 | |
54 |
User | Count |
---|---|
7 | |
2 | |
1 | |