Android 15 için hazırlanıyoruz.😘 View Post
Android 15 için hazırlanıyoruz.😘 View Post
Merhaba arkadaşlar , tableti geçen sene ağustos zamanı aldım goodnotes 1 yılık abone verdiler ve şuan yeni yeni kullanmaya başladım fakat yazı... View Post
Tabletimde "Spam koruması" diye bir ayar yok, neden? View Post
Tabletim GALAXY TAB A8, ONE UI 7.0 güncellemesi ne zaman gelir? View Post
Arkadaşlar Samsung galaxy tab a7 Den bıktım bende toplam 4 oyun var gb32 ram 4 Kart desteği var uygulamanın karta depolama olarak aktardım 32Gb bana... View Post
Arkadaşlar bende Samsung galaxy Tab a7 sm-t507 Tabletim var onu 4 yıldır kullanıyorum devlet veya okul vb. tarafından verilen bir tablettir tabletin... View Post
Tableti bugün aldım ve sarjı 4 iken taktım ama 4 saatte dolduracagı ıbaresi geldi ve bır saatte 28 falan doldurmuş nasıl halledebilirim bide klavyede... View Post
tab s9 fe kısayollarında ki akıllı seçim kısmında, kalemle görsellerin etrafından seçim yapabiliyor istediğim şekilde kırpabiliyor ve... View Post
Çantamın içinde dururken nasıl olduğunu asla anlamadığım bir şekilde iç ekranı kırılmış. Çantam yere düşmedi ve herhangi bir yere çarpmadı bile. Gayet... View Post
Arkadaşlar bende tab s9 fe plus var kalemi elime aldığında dokunmatik çalışmıyo sadece kalemle ekranı hareket ettirebiliyorum herkeste mi böyle? View Post