cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Tabletler

Merhaba değerli arkadaşlar iyi geceler dilerim bir sorunum var Galaxy Tab S9 kullanıyorum oyun oynamadığım halde normal kullanımda çok ısınıyor el... View Post

Merhabalar arkadaşlar 8 ay önce sıfır aldığım tablette 3. Parti uygulama(accubatery) ile görüntülediğim pil sağlığı %95 görünüyor. 8 aylık bir... View Post

Cidden gördükçe moralim bozuluyor. Sosyal medyada,oyun oynarken o kadar hızlı sarj gıdıyorkı. Direkt uzatmadan soyleyeyım %50 sarj kullanımı için... View Post

Merhaba, 2 gün önce Tab S9 Fe Plus satın aldım. Kalemi çok dikkatli bir şekilde kullanıyorum düşürme vs. bir durum olmadı ama kalemin ucunda hafiften... View Post

TAB S10 FE mi yoksa İPAD 11. Nesil mi ?  Not tutmak, yazı yazmak, soru çözmek ve video izlemek için kullanacağım ve uzun yıllar kasmadan götürmesi... View Post

Tableti dün aldım ama ara sıra kullanırken arka kameranın olduğu kısım ısınıyor normal mi araştırdğımda işlemcinin orda olduğu için olabileceği... View Post

Ben tablet kullandığım kalemi herhangi bir uygulamada veya internet sayfasında kullanabilir miyim?     View Post