Merhaba ben tab a9 tabletim var dedim bi download moduna girim dedim hala aynı mı diye girdim girmeseydi android 16 de herşey yok etmis downlaod moda... View Post
Merhaba ben tab a9 tabletim var dedim bi download moduna girim dedim hala aynı mı diye girdim girmeseydi android 16 de herşey yok etmis downlaod moda... View Post
Sizce bu iyi mi Tab A11 plus için View Post
Elimde bir tab A9 var 8-128 modeli. Bir yıllık bir cihaz. Biraz kontrol ediyorum ama sanki şarjı hızlı gidiyor gibi. %94'e kadar şarj ettim... View Post
Şimdi Tab S10 fe Plus cihazını kullanıyorum. Cihazda durduk yerde böyle mesela bir şey yapıyorum. Durduk yere görüntü sabit kalıyor. Ses ilerliyor.... View Post
Samsung galaxy tab a9 plus one ui 8.5 alacakmı View Post
Arkadaslar herkese merhaba, tabletimin modeli samsung galaxy tab s10 fe+. Bu tableti kullanmaya başlayalı birkaç hafta oldu. Ancak sadece... View Post
TabS10fe Ana Menu Oyun,Emulatör,Diğerleri Varsa tavsiyeleriniz yazın. Şu ayarları yap,Şu uygulamayı yükle vb View Post
Herkese merhabalar. Yakın Zamanda Mavi Tab s10fe alarak aranıza katıldım. Oyun,Çizim yapmıyorken ekranı 60hz alıyorum. Quick Panelde telefondaki gibi... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 62 | |
| 45 | |
| 42 | |
| 40 | |
| 40 |
| User | Count |
|---|---|
| 2 | |
| 2 | |
| 2 | |