Ekran parlaklığı %100 şekilde kullandım vlc ve bravei dizi film izlemek için kullandım ufakta oyun oynadım aslında normal şartlardada bu kadar pil... View Post
Ekran parlaklığı %100 şekilde kullandım vlc ve bravei dizi film izlemek için kullandım ufakta oyun oynadım aslında normal şartlardada bu kadar pil... View Post
arkadaşlar merhaba tab a9 kullanıyorum ama hala 9.0 güncellemesi gelmedi sizde durumlar nasıl cihazlara gelen var mı bende mi sıkıntı var acaba kafayı... View Post
Bütçem çok arada (23.500tl) samsungun snapdragon 7 serisi ile veya başka serisi ile uygun fiyat için iyi bir fe modeli çıkma ihtimali var mı çıkarsa... View Post
Arkadaşlar bende Samsung Tab A9 var. Cihazı kılıfsız ve ekran koruyucusuz kullanıyorum. Bu tablet 30 küsür kilo ağırlık yedi, iki kere betona... View Post
Bir iki saat veya daha uzun süre ugrasmayıp sonra elime aldıgımda açma tuşuna basıyorum ya da ekrana tıklatıyorum bir süre bekledikten sonra... View Post
(Selamlar, yaklaşık 2 yıldır samsung tab s9 ultra kullanıyorum. Tabletimden çok memnundum, ancak yaklaşık 3 haftadır sebebini anlamadığım bir şekilde... View Post
Burada normalde Minecraft'da olması gerekir amaa "Şununla aç: " kısmında Minecraft yok? View Post
Yakın zamanda almayı düşünüyorum ama kararsızım, s12 ultrada açıkçası beklemeye değecek bi gelişme olacağını sanmıyorum (ve pek sabırlı biri değilim)... View Post
Galaxy tab s10 fe+ tabletimin kalemini kaybettim de nereden kalem temin edebilirim veya hangi modellerin kalemi uyumlu olur bilen var mı acaba View Post
Selamlar, yaklaşık 2 yıldır samsung tab s9 ultra kullanıyorum. Tabletimden çok memnundum, ancak yaklaşık 3 haftadır sebebini anlamadığım bir şekilde... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 47 | |
| 41 | |
| 38 | |
| 37 | |
| 36 |
| User | Count |
|---|---|
| 3 | |
| 2 | |
| 2 | |