Tabletimi powerbank ten sarmal ederken dikkat etmen gereken bir şey var mı? Örneğin kablo giriş gücü kaç mah olması gerekiyor ya da hangi kabloyu... View Post
Tabletimi powerbank ten sarmal ederken dikkat etmen gereken bir şey var mı? Örneğin kablo giriş gücü kaç mah olması gerekiyor ya da hangi kabloyu... View Post
Tableti güncelleme yaptıktan sonra dex modu ayarları gözükmüyor eski dex modu kullanamıyorum View Post
Anlamıyorum, önceden yatay modda kullandığım uygulamalar şimdi yatay modda kullanılamıyor. Ayarlardan tam ekran seçmeme rağmen olmuyor. (Uygulama ile... View Post
Masaüstü1 diye bi şey açmışım ama nası kapatacağımı bilmiyorum nası kapatılırki bu? View Post
Merhabalar tab a9+ tabletim var klavye öğrenmek için f klavye aldm kablolu ve dönüştürücüm var fakat tablete bağlayınca hiçbir tepki yok bildirim... View Post
Çok uzun bir süredir bu şekilde google play güncellemesi sağlamıyor bu sorunu yaşayan başkaları var mı?Model: SM-X730 View Post
Tab a9+ daki hızlı panel bozuk durumda . Tab a9 cihazıcokupda android 16 kuran arkadaşlar rica etsem hızli panelin ekran görüntüsünü atabilir mi... View Post
Galaxy Tab S9 128 GB tabletimde nem algılandı diye bir hata çıkıyor ve sürekli uyarı sesi ötüp duruyor şarjdayken. USBSettings'in önbelleğini... View Post
Günaydınlar, herhangi bi güncelleme alan oldumu arkadaşlar ? View Post
Silme butonu da yok. 5GB yer kaplıyor gereksiz bir şekilde. Yardımcı olur musunuz? View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 252 | |
| 115 | |
| 109 | |
| 89 | |
| 88 |
| User | Count |
|---|---|
| 5 | |
| 5 | |
| 4 | |