Resolved! Solved

Original topic:

YETER!

(Topic created on: 11-15-2021 06:36 PM)
126 Views
Rose67_
Expert Level 5
Options
Tabletler

Tableti wifi'ye  bağlamak istiyorum fakat sürekli "İnternet olmadan bağlı" ya da "İnternete bağlanılamıyor" diyor. Yaw yeter ya her gün aynı şeyi yaşamak zorunda mıyım Sakin bana ağ ayarlarını sıfırla çözümleriyle gelmeyin bi milyar kere sıfırladım onbellegi bile sileyim dedim soeun hala çözülmüş durumda değil. Canıma tak etti bu durum artık.  Artık cidden çok canımı **bleep** bu durum lütfen yardım edin.

image

Teşekkürler. 

(Yardım bile etmeyeceksiniz de neyse...)
20 Comments
özelinsan
Active Level 9
Tabletler
İnternet kullanılamıyorsa nasıl gönderi paylaştın
Rose67_
Expert Level 5
Tabletler
Şu an annemin internetinden bağlıyım.
özelinsan
Active Level 9
Tabletler
Peki ya annende WiFi çekiyomu
Rose67_
Expert Level 5
Tabletler
Güzel kardeşim benim, annemin telefonunda SIM KART olduğu için onun telefonunda MOBIL VERI diye bir şey var ondan giriyorum.
ahmet_turğut
Expert Level 5
Tabletler
Arkadaş sana yardımcı olmaya çalışıyor niye tersliyorsun sana diyor ki annenin telefonu Evin internetine bağlanabiliyor mu
Rose67_
Expert Level 5
Tabletler
Hayır annemin telefonuda da bağlanmıyor wifi'ye. Bu arada terliyor gibi davraniyirsam sınırlı olduğum içindir.
Solution
özelinsan
Active Level 9
Tabletler
Sorun değil, annende de WiFi ye bağlanmıyorsa ilk önce WiFi nin üstündeki Dns yazan yere bak eğer ki yanmıyorsa modemde sorun çıkmış olabilir ama (Düzelecektir) eğer ki Dns ışığı sabit yanıyorsa borcunuz birikmiş demektir. Bende bir kaç kere böyle sorunlar yaşadım.
Rose67_
Expert Level 5
Tabletler
Çok tesekkur ederim😊
özelinsan
Active Level 9
Tabletler
Ben teşekkür ederim😇