Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
Tabletim TFT panel koyu modmu az şar yer yoksa açık mod mu daha az şarj yer veya etki etmezmi sizce View Post
Şarjı bitirip fulleyince daha uzun gitmeye başladı View Post
Eski tabletim Galaxy Tab A yı şarja taktım,ancak ekranda da görüleceği üzere bu uyarıyı alıyorum,forumda soket değiştirmeli yorumları gördüm ama bunu... View Post
arkadaşımla birlikte 3 yıl önce almıştık onun tableti ve benim tabletimin farklı olan hiç bir özelliği yok ama benim tabletim çok kasıyor en çok... View Post
Merhabalar. Birkaç gün oldu Tab S9 aldım ve hemen ekran koruyucu ile kapadım. Ancak genel olarak görüntü ve Spen performansını beğenmedim. Ekranın... View Post
S23 ultra telefonuma geldi tab s8 tabletime halen bekliyorumm View Post
Arkadaşlar tabletimin kalemi kayboldu güncel fiyatı ne kadar garanti kapsamına giriyor mu bilen var mı View Post
Samsung Tab S10 FE kılıfı almak istedim. Online site bayilere yönlendirdi. Bayilerde cevap alamadım. Canlı destek hattından da bilgi almaya çalıştım... View Post
Servise gittim biz ilgilenmiyoruz müşteri hizmetlerini arayın dediler aradım WhatsApp hattına bağlandım spen ucu için nerden değiştirebilirim dedim... View Post
Her şey iyi hoş da YouTube neden en ağır oyunlardan bile fazla şarj harcıyor? (120 FPS PUBG Mobile bile daha az pil harcıyor) View Post
User | Likes Count |
---|---|
220 | |
119 | |
115 | |
92 | |
77 |
User | Count |
---|---|
3 | |
3 | |
2 | |