Original topic:

Tablet

(Topic created on: 06-03-2025 05:56 PM)
2462 Views
Cagronox
Active Level 1
Options
Tabletler

Tablet alacağım ama çok fazla bütçe ayırmayacağım. Kalem destekli not tutabileceğim, dizi film izlerken ekranı rahatsız etmeyecek bir tablet arıyorum. Oyun oynamıyorum. Şarjı bir gün çıkarsın yeterli. Bu isteklerimi karşılayacak tablet önerir misiniz? (Önereceğiniz tabletin artı ve eksi durumlarını yazabilirseniz daha güzel olur.)

Tabletler
İkinci el de iyidir. 😊
0 Likes
ꍏꋪꀷꍏ
Expert Level 3
Tabletler
Alışamadım hala baya oldu baya
Tabletler
Kuzenim ikinci el S10+ kullanıyor, çok iyi bir telefon. En beğendiklerimden biri, A31 ile karşılaştırılamaz tabii ki ama, Poco X7 ile olabilir.
Ekranında gölge yok, tertemiz. Kamera mükemmel. 8-9 Bine almış.
Bu fiyata A06 ve A16 yerine S10+ almak çok daha mantıklı hocam.
0 Likes
ꍏꋪꀷꍏ
Expert Level 3
Tabletler
Benim s22 annemden bana geçti ama cihaz güzel 🤩
Tabletler
Tab S6 Lite önerebilirim, ekranı ve AKG destekli hoparlörleri size gayet iyi bir deneyim sunar. Ayrıca kalemi ve yapay zeka desteği var, not almak için iyi bir tercih, ekranı da 10.4 inç. Yeterli bence. İşte artıları ve eksileri;
Artıları;
-Fiyatı 8.299TL
-Exynos 1280 kullanıyor, yeterli bir işlemci. Dizi film izlemek ve not almak gibi işler için gayet yeterli
-Ekranı her ne kadar TFT olsa dahi gayet iyi bir deneyim sunuyor
-S-Pen destekli
-AKG Ses Sistemi var
-Büyük bir pil
-128GB Hafıza

Eksileri;
-Kulaklık girişi yok
-Exynos 1280 oyunlarda yetersiz kalabilir
-4GB RAM
-TFT Ekran
-2020 modelinde p.l.a.s.t.i.k kasa kullanılmıştı, erime sorunu yaşayanlar vardı. 2024 versiyonu hakkında bir bilgim yok, metal kullanmışlardır inşallah.
-60Hz. (?)

Fiyatına göre gayet iyi bir tablet, insanların Epey'de ki görüşleri S6 Lite'ın A9+'ın bir tık iyisi ve kalemli versiyonu olduğu. Kalem ihtiyacınız yoksa A9+ var, ama kalemsiz tablet almakla hata yaptım ben.
Sizi bu haliyle en az 2.5 sene götürür, ihtiyaçlarınıza göre yeterde artar.
RaGoN
Active Level 10
Tabletler
Tab S6 Lite'ın 2020, 2022 ve 2024 versiyonlarında kasa ve ekran birebir aynı. Sadece iç donanımda **bleep** var. Hepsinde metal kasa var
Tabletler
Anladım, bazı yerlerde **bleep** kokusundan şikayetçi olanlar vardı, ondan dedim. 😊
0 Likes
RaGoN
Active Level 10
Tabletler
Bütçe ne kadar? 10-12 bin civarı Tab S9 FE veya 15-16'ya Tab S10 FE var. Herkesin dediği gibi S6 Lite önermem. Ekranını beğenmedim ve RAM yetersiz.
Tabletler
Ekran değilde RAM yetersiz, A9+'ın ekranı sRGB'dir büyük ihtimal ama P3 gibi çalışıyor, TFT'de olsa rahatsız edeceğini düşünmüyorum ben.
0 Likes
RaGoN
Active Level 10
Tabletler
Mağazada Tab S6 Lite inceledim. Özellikle ekrandaki renkleri beğenmedim. Tab S9 FE'nin ekranı çok daha canlı. Ona göre S6 Lite'ın ekranı çok soluk geldi. 6GB RAM'li S9 FE kullandım ve onda bile arka planda açık uygulamaları çok **bleep** yeniden başlatıyordu.