Original topic:

Tablet

(Topic created on: 06-03-2025 05:56 PM)
2444 Views
Cagronox
Active Level 1
Options
Tabletler

Tablet alacağım ama çok fazla bütçe ayırmayacağım. Kalem destekli not tutabileceğim, dizi film izlerken ekranı rahatsız etmeyecek bir tablet arıyorum. Oyun oynamıyorum. Şarjı bir gün çıkarsın yeterli. Bu isteklerimi karşılayacak tablet önerir misiniz? (Önereceğiniz tabletin artı ve eksi durumlarını yazabilirseniz daha güzel olur.)

39 Comments
Tabletler
Tab A9+
0 Likes
XASQUEL
Expert Level 5
Tabletler
Onda kalem var mı 😮
Tabletler
Pardon hocam, okumamışım. 😊
S6 Lite doğru bir tercih olur.
XASQUEL
Expert Level 5
Tabletler
😊
ꍏꋪꀷꍏ
Expert Level 3
Tabletler
Tab A9+ yada Tab S6 Lite (P620 olan yani en yenisi)
ꍏꋪꀷꍏ
Expert Level 3
Tabletler
Tab A9+da kalem olmaz ama iyi tablet sadece
0 Likes
XASQUEL
Expert Level 5
Tabletler
Ben tab s6 lite kullanıyordum 2020 versiyonu gayet iyiydi siz 2024 versiyonunu alın isterseniz 😊
sabırS22
Expert Level 3
Tabletler
Tab S6 Lite (2024) var; eksilerini ve artılarını yazmaya üşendiğim için yapay zekaya yazdırdım.
Fiyat Aralığı: ~10.000-12.000 TL (satıcıya göre değişir)

Artilar:

S Pen Dahil: Kutu içeriğinde S Pen kalem geliyor, ek masraf yok. Not tutma ve hafif çizim için yeterli hassasiyet sunar.

Ekran: 10.4 inç TFT LCD ekran, 2000x1200 çözünürlük. Dizi/film izlemek için yeterli netlik ve renk kalitesi sunar, rahatsız etmez.

Pil Ömrü: 7040 mAh batarya, ortalama kullanımda (dizi izleme, not tutma) 1 günü rahatlıkla çıkarır.

Hafıza: 64/128 GB depolama seçenekleri, microSD ile genişletilebilir (1 TB'a kadar
Fiyat/Performans: Bütçe dostu, Samsung'un güvenilir yazılım desteği ve uzun vadeli kullanımı
Eksiler:

Ekran Teknolojisi: TFT LCD, AMOLED kadar canlı renkler ve derin siyahlar sunmaz.

Performans: Exynos 1280 işlemci, günlük kullanım ve not tutma için yeterli, ancak ağır uygulamalarda yavaşlayabilir.

Yenileme Hızı: 60 Hz ekran, kaydırma ve animasyonlarda üst seviye tabletler kadar akıcı değil.
ꍏꋪꀷꍏ
Expert Level 3
Tabletler
Bu yazıyı okuyunca P610dan P620ye geçesim geldi 😂