Original topic:

Goodnotes eleştiri

(Topic created on: a month ago)
266 Views
8_Gen_2
Active Level 4
Options
Tabletler

image

Arkadaşlar merhaba tableti aldığımdan beri ders çalışmak ve soru çözmek için telegramdan pdf indirip goodnotes kullanıyordum samsung notes da vardı tabi ama youtubeda işte genellikle goodnotes videoları görüyordum ayrıca 1 yıl ücretsiz essential üyelik veriyor diye 1 ay dır kullandım ama artık dayanamayıp samsung notes a geçtim 

Yaşadıklarım
Uygulama ilk olarak web tabanlı çalışıyor yani chrome (varsayılan tarayıcınız ne ise) onun üzerinde çalışıyor haliyle optimizasyon o kadar iyi değil 15 dk kullanıyorum tablet 40° derece sıcaklık görüyor ve ısıyı hissediyordum kullanırken 

İkincisi kalem algılamada sorun yaşamalar yaşıyordum özellikle 1 saatten fazla kullanırsanız kalemi geç algılıyordu ve tabiki deneyiminizi kötü etkiliyordu 

Üçüncüsü ve çok sinir oladuğum olay tablette 8 gen 2 gibi çok güçlü bir işlemci olmasına rağmen uygulama çok yavaş yani kitabı açıyorsun 10 saniye yüklüyor kaydırıyorsun 3 saniye bekliyorsun sanki g99 işlemcim varmış gibi uygulama açılırkende bu arada 5 saniye bekletiyor yavaş açılıyor samsung notes harbiden hem uygulama açılırken hem kitaba girerken hemde sayfalarda kaydırıken çok akıcı bir şekilde 8 gen 2 nin gücünü hissettirecek şekilde hızlı yüklüyordu herşeyi 

Dördüncüsü pil zaten üste koydum tüm gün kullandım ve hala 20 şarjım var normalde tableti iki kez şarj ediyordum ve çok sinir oluyordum bu duruma tam şarj ile 6 saat ekran süresi alıyordum goodnotes ile şuan ise 7 saat ile birlikte 20 şarj kalıyor ki bu benim istediğim ve beklediğim değer zaten

Son olarak samsung notes da kalemin tuşuna basıp silme özelliği çok işlevliymiş o kadar alıştımki normal denemede kalemin tuşu varmış gibi basmaya çalıştım refleks haline geldi :) goodnotes ta silgiyebüstteki bardan seçip öyle siliyordun ( üstünü karalayarakta silebiliyorsun ama o bazen çalışmıyordu bazen çalışıyordu kafasına göre birde bazen bir şeyi silmek istemeden karaladığım zaman siliyordu yani işlevli değildi o kadar .

Diyeceklerim bu kadardı goodnotesı androidde kullanan varsa bence başka uygulamay geçsin yada direk samsung notes kullansın appleda aynı problem varmı bilmiyorum ama ben bunları yaşadım ve bıraktım goodnotesı iyi akşamlar
3 Comments
thatS25
Expert Level 3
Tabletler
Samsung Notes varken yüzüne bile bakmadım valla
8_Gen_2
Active Level 4
Tabletler
Samsung Notesun o kadar iyi olduğunu bilmiyordum youtubeda herkes işte telegramdan pdf yi indirip goodnotestan içeri aktar yapıp o şekilde yapıyorlar diye kullandım samsungnotesta içeri aktar seçeneğinin nerde olduğunu bile bilmiyordum ayrıca ben samsungu anlamıyorum senin zaten iyi bir uygulaman var neden 1 yıllık ücretsiz üyelik veriyon kendine rakip olmak için
Emreteles
Active Level 5
Tabletler
Iosta mükemmel fakat androidde berbat malesef, samsung notes varken yüzüne bakılmaz