Original topic:

Tablet önerisi

(Topic created on: 04-15-2025 12:02 PM)
378 Views
Ugur12
Active Level 4
Options
Tabletler

Merhaba üni öğrencisiyim bir tablet almayı düşünüyorum çok da bütçem yok ama telefonla birbirine uyumlu olması açısından ilk sırada Samsung düşünüyorum. Genelde YouTube Netflix izlemek için, ders slaytlarını okumak için (belki e kitap da okurum) istiyorum. Daha çok kaleminden dolayı tab s6 lite düşünüyordum istediğim bütün özellikleri sağlıyor ama fiyatı benim için çok o yüzden A9 veya A9+ ı da düşünüyorum ama 4 64gb çok zorlar mı bilmiyorum. Ekran, ses deneyiimleri nasıl onu da bilmiyorum benim için ekran kalitesi çok önemli. 

Samsung haricinde de özellikle ekranı için honor pad x9'u da listeme ekledim (2k ekran) bir de huawei matepad SE 11 de olabilir ama uygulama desteği az mı bilmiyorum 

Bu tabletler içinde kullandıklarınız var mı bana hangisini önerirsiniz
8 Comments
GrandUser
Active Level 4
Tabletler
Hocam pdf vs derken 64 gb kullanmak imkansıza yakın bence min 128 alın yada microSD kart desteği olan bir 64gb lik tablet bakın
faruk07
Active Level 9
Tabletler
Abartılı subjektif bi düşunce bence.
0 Likes
GrandUser
Active Level 4
Tabletler
Tab S9+ sadece pdf ve çok nadir oyun için kullanan biri olarak 68gb depolama kullanıyorum. Diğer dosyalar ve sistem sadece 20gb yer kaplıyor.
Quimoki
Active Level 6
Tabletler
Uyumlu olma konusunu ben olsam bir kenara bırakırdım ve fiyat fayda oranına bakardım çünkü artık dosya paylaşımı vesire android markalarının kendi arasında çok kolay. Ve diğer durumlar için de bulut servislerinden faydalanabilirsiniz ancak dediğim gibi karşılaştırmanızı yapın ve hangisi fiyat/fayda oranında daha fazlasını veriyorsa marka farketmeksizin ona yönelin.
faruk07
Active Level 9
Tabletler
Aynen uyumlulukta cok bi sıkintı yok. Samsung notes eşitlemesi ve arammarları tablete iletme gibi ozellikler var samsungta. O da kullanirsan
faruk07
Active Level 9
Tabletler
A9+ a internetten pilli kalem alıp kullanabilirsin. Bazen kasar ama kasması cok kotu değil. Beklentin cok yok zaten. Ama bence en iyisi ikinci el veya yenilenmişlere bak
Ally219
Active Level 6
Tabletler
Samsung tabletler biraz pahalı oluyor aynı fiyata xiaomide daha uyguna bol hafızalı modeller alabilirsiniz amacınız sadece video izleyip ders çalışmaksa xiaomi alın derim lakin güncelleme yapmayın çok yavaşlar pişman olursunuz aldığınıza ben kardeşime Xiaomi pad se almıştım onun fiyatına olan samsunglar 64gb iken Xiaomi 256gb di. Dediğim kriterlerde iseniz Xiaomi sizin için daha karlı olur Samsung alırken biraz üst segment almak gerekiyor alt segmentleri düşük güçlü ve düşük özellikli oluylr maalesef
Tabletler
A serisi tablet almayın kalem yok. Alınabilecek en f/p tablet Tab S9 FE/FE+