yusuuff
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhabalar arkadaşlar sizlere tabs7fe ilk izlenimlerimi aktarmak istedim
İlk öncelikle cihaz daha bugün elime geçti ve açıkçası cihaz tasarımı premium hissettiriyor yazılım konusunda gayet iyi bence ben şuan Android 12 sürümündeyim kullanan arkadaşlar Android 13 nasıl yanitlarlarsa sevinirim kamera gayet yeterli oyun performansı konusunda ise daha optimize edilmemiş oyunlar gördüm örneğin işlemci 60fps destekliyor ancak uygulamada 45fps max desteklenen ancak sorun olmuyor bu ek olarak hız ve akicilik konusunda gayet iyi başarılı buldum kalem konusunda ise ben beğendim kalemi gayet sadece kalem ucu daha kaliteli olabilirdi gibime geldi onun dışında 4gb ram bana büyük sorun olusturmadi ancak 6gbram olsaydı çok daha iyi olabilirdi ve bir diğer konu ise ekran ekran kötü değil ama çokta iyi değil tft olmasına bakmayın gayet güzel renkler canlı ve ekran parlaklığı yüksek ancak fiyat bandına göre bi ips beklerdim acikcasi şarj konusunda ise acikcasi baya bi uzun gidiyor şarj buna emin olabilirsiniz ve kutudan 15w bir adaptör çıkıyor tablet ise 45w kadar destekliyor
Not: benle kullandığım model wifi olan sd778g işlemcili modeldir
0 Comments