cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Tab s6 lite ölü piksel

(Topic created on: 05-18-2021 07:22 PM)
1733 Views
AliTaş
Active Level 4
Options
Tabletler

image

Bundan yaklaşık 2 3 ay önce hepsiburada dan aldım cihazı alt köşesinde bir ölü piksel oluştu ne yapmam lazım daha önce başına böyle bir şey gelen var mı? 
Resolved!
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Siyah zeminde ise hangi renk yanıyor piksel. Ölü piksel sadece beyazda belli olu . Canlı piksel siyahta belli olur. Ekran tamaman kapali iken görünen birşeyse bu likit hatasıdır.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Resmi inceldeğimde daire içine almış olduğun kısımdaki nokta çekimden dolayı rengi belli olmuyor yeşil mi yanıyor beyazmı
0 Likes
AliTaş
Active Level 4
Tabletler
Ekran kapalıyken bir sorun yok siyah ekranda belli oluyor rengi farklı ya mavi yeşil kırmızı arası bi renk. Farklı açılardan farklı görünüyor gözüme çözemedim ancak tamamen beyaz değil
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Nokta olan bölgeye tırnağını gezdir tırnak takılma yaparsa fiziki hasar olur garantiye girmez. Tırnakta takılma olmazsa eğer canlı piksel yada likit hatası olarak garantiden işlem yapılır
0 Likes
AliTaş
Active Level 4
Tabletler
Herhangi bir pürüz yok ekranda darbe falanda almadı. Yani tek bir piksel olsa bile garanti kabul eder mi
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Kullanıcı kaynaklı bir hata olmadığı taktirde . Siyah zeminde olan nokta likit hatası yada piksel hatası olarak değerlendirilr ve gereken işlem uygulanır. Yani ekran değişimi söz konusu . Samsung da ürün değişimi dap kapsamı süresi fatura tarihinden itibaren 30 gündür.
0 Likes
AliTaş
Active Level 4
Tabletler
Anladım öyleyse değişim mümkün değil. Peki senin şahsi görüşün nedir sence ne yapim servise verip ekran değişimi mi yaptırim yoksa böyle kullanmaya devam mı ediyim.
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Bana sorarsan eğer .küçük bir nokta . Rahatsız edecek bir durum değil. Tabiki ürün senin kullanıcı sensin sen daha iyi bilirsin. Ben olsam ürünü bunun için tamire vermezdim
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Sana bir tavsiye vereyim . Garanti bitimine yakın batarya ile ilgili mutlaka bir sorun yaşarsın. O zaman da iki arızayı birden yaptırırsın
AliTaş
Active Level 4
Tabletler
Hm evet mantıklı bu ya. Teşekkür ederim