cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Tab s6 lite ölü piksel

(Topic created on: 05-18-2021 07:22 PM)
1734 Views
AliTaş
Active Level 4
Options
Tabletler

image

Bundan yaklaşık 2 3 ay önce hepsiburada dan aldım cihazı alt köşesinde bir ölü piksel oluştu ne yapmam lazım daha önce başına böyle bir şey gelen var mı? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Rica ederim Ali bey . Çözüm olarak kabul edermisiniz

View solution in context

28 Comments
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Cihazınızı bir Samsung yetkili servisine verin ve ekranına herhangi bir hasar gelmediyse ücretsiz değiştirilecektir.
AliTaş
Active Level 4
Tabletler
Yeni cihaz talebinde bulunsam peki red mi edilir
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Şansa bağlı diyebilirim :) yani yenisini verede bilirler vermeyede bilirler.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Ölü piksel ekranın farklı yerlerinde 5 adet e kadar olması kriterler dahilindedir. Teknik bir sorun olmadığı ve izlemeye engel olmadığı için işlem red edilir. . Kullanma kılavuzu içinde bu bilgiler yer almaktadır. Kullanım kılavuzunuzdaki kullanma koşulları şartları inceleyiniz.
0 Likes
AliTaş
Active Level 4
Tabletler
Bildiğim kadarıyla o 5 tane olması olayı kaldırıldı. Bir tane dahi olsa oluyor diye biliyorum
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Hayır kaldırılmadı . Prosedür devam ediyor. Emin olmazsam söylemezdim. Kullanma kılavuzlarında da yer almaktadır. Sayı belli etmiyor ama farklı yerlerde diye ibaresi mevcuttur. Ölü piksel için söylüyorum bunu canlı pikselle karıştırılmasın
0 Likes
AliTaş
Active Level 4
Tabletler
Öyleyse göndersemde bir şey yapmayacaklar doğru mu anladım
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Küme halinde örneğin 2mm e kadar oluşan bir ölü piksel var ise veye siyah zeminde kırmızı mavi yeşil gibi canlı renk görünürse teknik hata olarak değerlendirilmekte. Beyaz zeminde 1 adet ölü piksel kriterler dahilindedir. Bilginize
0 Likes
AliTaş
Active Level 4
Tabletler
Ekran siyahken belli ediyor ancak beyazken belli olmuyor. Ve tek 1 tane var bu ölü pikselden. Ölü mü takılı mı ondanda emin değilim. Şu piksel onarım uygulamalarınıda kullandım ama bir işe yaramadı