Original topic:

Tab a7

(Topic created on: 07-11-2022 07:26 PM)
827 Views
yusuuff
Active Level 8
Options
Tabletler

Evet arkadaşlar biliyorsunuzki bora abi sayesinde Android 10 a geri döndüm ve sizlere dediğim gibi değerlendirmeler yapicaktim ve şuanda bunun için geldim.

İlk öncelikle Android 10 one ui 2.5 ukranie rom 1 mart 2021 güvenlik yamasi sürümüne geçiş yapmış bulunmaktayım

Stabilize konusunda Android 11 den kat kat daha stabil çalışıyor ki daha yeni attım romu sistem oturmadı tam.

Ana ekran geçişleri ve olsun çok daha rahat ve kasma asla yok Android 11 de vardi mesela az da olsa.

Uygulama açılışları falan daha hızlı Android 10 bildiğiniz uzere stabil bir işletim sistemiydi zaten o yüzden çok rahat aciyor.

Uygulamalar daha hızlı özellikle oyunlar daha performansli kısa süre önce kurduğum için çok büyük oyunları test edemedim ama ettiklerim kadarıyla daha hızlı çalışıyorlar.

Şarj konusunda bir tik daha uzun gidiyor en büyük avantaj ise Android 11 de tablet kapalıyken şarj birde dolup açınca ise 3 gibi seviyelere düşme sorunu yok buda batarya kalibrasyonu yapmak isteyenler ve daha hızlı şarj etmek isteyenler için çok iyi umarım ki gelecek güncellemelerle düzelir bu sorun.

Benim geçtiğim sürümde açılıp kapanirkenki olan tab a7 portresi dikey yönde bunu da belirtmek isterim.

Geekbench 5 skor puanlarına baktığımda ise tekli cekirdekte neredeyse 100 puana yakin artış var çoklu cekirdekte ise gene 100 puanlık bir düşüş gözlemledim ama tekli cekirdek performansının artması tabikide daha iyidir.

Bunun dışında söyleyeceğim başka birsey yok bir süre daha kalmayı planlıyorum bu sürümde sorularıniz varsa ne olursa olsun yorumlara yazın veya dm den mesaj atin elimden geldiğince yardımcı olurum yada yönlendiririm. 

Not: stock rom attığım için garantiden çıkmadı ve members testlerinde de resmi yazılım ibaresi vardır.

[ Bora20fe abinin hakkini yememek lazım onun sayesinde yapabildim çok yardımcı oldu dakikasında cevap verdi Allah razı olsun tekrardan bana nasıl rom atılır öğretti ]
13 Comments
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Ben de mi dönsem Android 10a hatta Android 5e 😂
yusuuff
Active Level 8
Tabletler
Android jelly bean😅
Anonymous
Not applicable
Tabletler