GrangerReis
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Tab S9'u yaklaşık 2,5 aydır kullanıyorum.
Tasarım anlamda bence iyi cihaz ama parmak izi çok da iyi değil s serisi parmak izi doğrulama olsa iyiydi.Hoparlör bana göre iyi diyebilirim. Kamerayı pas geçicem çünkü önemli değil bana göre.
Puanım: 4/5
Ekran: Video ve diziizlemek için çok iyi Diğer iPad'lerden ayıran en önemli özellik budur. İdeal olması açısından
Puanım: 4,5/5
Performans: Cihaz ile bahsedeceğim tek şey Donanım katmanlarını devre dışı bırakmayı aktif etmeyi ve Thermal Guardianı aktif edip +2 yapmayı unutmayın. Yoksa 3D Mark Wild Life Extreme Testinde Stabilite %50 olur. Bunları yaptığınızda %73'e kadar yükseldi.
Geekbench 6'da CPU'da single core 2050 multi core 5400 yakın seviyede ve GPU 'da 9500'e yakın
Antutu V10'da 1,5 Milyon skor veriyor.
Ama yukarıda bahsettiğim olay dışında memnunum.
Gaming: Alternatif oyun modu açtığımızda(GOS'u kapattığımızda) gayet iyi performans veriyor.Call Of Duty ve MLBB oynadım. Bu oyunlarda herhangi bir sorun yaşamadım. İyi performans veriyor. Genshin İmpact'te en yüksek ayarda 60fps'i koruyor ama 43-44'C'ye
yükseldiğinde performans düşüşü oluyor. 50-55 FPS'e kadar geriliyor nadiren 45 FPS alıyor. Sanırım Samusng batarya ve sıcaklık gibi durumları dengelemek için performansını düşürüyor.Ama 120Hz avantajından dolayı
Puanım: 4,5/5
Yazılım: One UI 6.1.1'i beğendim, oyuncak olarak işe yaradığını söylemeliyim. iPhone 11'den sonra Samsung arayüzünün bana daha iyi olduğunu anladım.Çoklu uygulama gibi durumları beğendim.Kullanışlı olduğunu düşünüyorum. ANCAK bir iPadOS etmez. Uygulama kıtlığından(Yanisi Muadil uygulama yoksunluğu diyim) dolayı
Puanım: 3,5/5
Yapay Zeka: Bixby Türkçe dil seçeneği gelseydi çok tatlı olurdu
Galaxy Ai'yi 6.1.1'le beğendiğimi söyleyebilirim.Başka söyleyebileceğim bir şey yok.
S-Pen: Özellikler hoş beğendim ama kılıfın tüyleri biraz topladığı için ve kalemin ucu yumuşak olduğundan Puanım: 4,5/5
Fiyat: Yaklaşık 17 Bine(Sigorta işini sallarsak -fişten baktım- tabletin kendisi 16435TL) yakın fiyat aldım. Baya iyi fiyata aldığımı düşünüyorum.
Sonuç olarak şu anda 19-20 bine satılıyor. Yine olsaydı iPhone 11'e RAĞMEN TAB S9 alırdım. Çünkü bana hitap ettiği için. Uyumluluk için LocalSend'i tavs,ye ederim. Windows, MacOS, iOS, Android, iPadOS'a kadar uyumluluk sorunu yaşamazsınız.
Sadece videoda bahsedilen mıknastısı kılıf sorunu hariç MEMNUNUM.
Umarım size yardımcı olabilmişimdir.Sorularınız varsa yazabilirsiniz.Vaktinize ayırdığınız için teşekkür ederim.
Eksilerim olursa yorumlarda yazabilirsiniz.
2 Comments
ErenG09
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-22-2024 08:50 PM in
Tabletler
Hayırlı günlerde kullanın🙏