cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Spen ses

(Topic created on: 3 weeks ago)
57 Views
leadsolider
Active Level 4
Options
Tabletler

Merhaba birkaç gün önce sperimin ucu masama değdi konuya geleyim Tabletimin ekranına spen ile yazı yazarken belli bir açıyla tuttuğunda çok hafif bir tık çıt sesi karışımı bir ses geliyor ve tırnağımla spenin ucuna tam üstten bakarak hareket ettirdiğimde 1 milimetreden az bir boşluk var tırnağın ettiğimde bu boşluk kapanıyor tırnağımla ittiğim taraf açılıyor bunlar normal midir

8 Comments
coraefecan
Active Level 4
Tabletler
Normal bütün s penler aynı
0 Likes
leadsolider
Active Level 4
Tabletler
Bir kaç soru sorabilirsiniz
0 Likes
coraefecan
Active Level 4
Tabletler
Anlayamadım
0 Likes
leadsolider
Active Level 4
Tabletler
Pardon sorabilir miyim yazacaktım Aslında ilk sorum klavyenin otomatik düzeltmesini nasıl kapatabilirim
0 Likes
coraefecan
Active Level 4
Tabletler
Ayarlarda arama çubuğuna samsung klavye yazıp girin orada öngörücü yazı açık olacak onu kapatacaksınız
0 Likes
leadsolider
Active Level 4
Tabletler
Birkaç gün önce kazara spenimin ucunu masaya değirdim Aslında bu 4-5 kere oldu ama ilk olandan sonra diğerleri çok aşırı hafif bir şekildeydi bu arada benim Tabletimin yanında gelen spen sorumu şöyle düzelterek sorayım Örneğin yazı yazarken ekrana değdiğinde dediğim gibi çıt sesi ses çıkarıyor bugün Atam yukarıdan baktığımda çok aşırı küçük bir boşluk var mesela tırnağımla siyah ucu ittiriyorum ittirdiğim yöndeki boşluk kapanıyor Bu sefer ittirdiğim tarafta bir boşluk oluşuyor ama bu boşluk aşırı küçük spen imde Herhangi bir sıkıntı var mıdır bu çıt sesi özellikle beni çok endişelendirdi
0 Likes
coraefecan
Active Level 4
Tabletler
Ucundaki silikon yer zarar görmüş olabilir mi
0 Likes
leadsolider
Active Level 4
Tabletler
Zarar gördüğünü nasıl anlayabilirim şu anda silikon yerde Herhangi bir deformasyon yok Sadece dediğim gibi o 1 milimetreden bile küçük boşluk ve çıt sesi var Bunlar normal midir
0 Likes