Altta ki işe yaramayan uygulamaları nasıl kaldırcaz View Post
Altta ki işe yaramayan uygulamaları nasıl kaldırcaz View Post
Yeni Android 16 geleli 2 gün oldu cihazla ilgili deneyimlerim bu arada benim model 8/256 ona göre söylüyorum 1) Ayarlarda filan bir yerden bir yere... View Post
Arkadaşlar yeni tablet aldım 128 gb Hafıza kartı olarak sandisk 64 gb android 16 ya güncelledim Oyun olarak Pugb ( E football Dream leagu... View Post
Tab s11 kılıfını nereden nasıl bulabilirim. Cihazı aldım ama kılıfını piyasada bulamıyorum. Samsung türkiyede satışı yok mu? View Post
One ui 4 tablete 6.1.6 kurdum ve hala patlamadım View Post
One ui8 güncellemesi sonrasında şarjı fulleyip cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm, akabinde sıfırdan kurulum yapıp birkaç kişisel üyeliğim olan... View Post
Arkadaşlar telefoncuya 2. El olarak satsam kaç tl verirler 32 gb tab a7 lite tablet View Post
Hafıza kartı takacam bi türlü tam oturmadı telefoncuyamı gidiyim View Post
Soldaki A7 lite sağdaki A9 + Plus Arkadaşlar typce den typcye kablo çıktı Benim telefon A53 25w sarj adaptörü ve samsung A7 liten orjinal sarj... View Post
Samsung'tan Tab S11 serisi için pro kılıftan bir haber var mı? İlk çeyrekte çıkacak denmişti. S11'in aksesuar seçenekleri çok az ve yetersiz. View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 78 | |
| 67 | |
| 59 | |
| 55 | |
| 50 |