Original topic:

Selam dostlar

(Topic created on: 4 weeks ago)
163 Views
Samsung_S24
Expert Level 1
Options
Tabletler

Sınavım kötü geçince düzenli bi sisteme geçmek için tablet almamın şart olduğunu anladım aslında elimde 21 bin tl var fakat tümünü tablet için harcarsam kitap alacak elimde para kalacağını sanmıyorum marka **bleep** etmeksizin bütçe dostu sağlam ve güvenilir tablet önerebilir misiniz aklımda baktığım aralıkta sadece şuan tab s10 lite var ama bilemedim kullanıcıları varsa yorumda bulunabilir mi 

6 Comments
kereewm
Expert Level 4
Tabletler
Tablet aldıktan sonra kitaba çok ihtiyaç duymazsınız aslında. Güzel bir tablet alıp tüm kitap pdf lerine ulaşabilirsiniz diye düşünüyorum. Tabi sizin kararınız. Ben tablet olarak a9+ kullanıyorum. Ama onu da sadece ders videoları izlerken kullanıyorum. Ben kitapçıyım. Elimin altında muhakkak kitap olmalı yani. Dijitalden verimli çalışamıyorum. Ama herkes ben değil tabi
Samsung_S24
Expert Level 1
Tabletler
Elimdeki bütçe kitaba da ihtiyac duyduğum için tab s10 lite - tab a11+ arası gidiyor konular uzun olduğu için etkili çalışacak mataryellere ihtiyacim olacak
0 Likes
kereewm
Expert Level 4
Tabletler
a9+ bana fazla fazla yetiyor kitaplardan çalıştığım için. Siz de kitap tercih ettiğiniz için çok üst düzey bişey almanıza gerek yok. Ama derseniz ileride de kullanırım film izlerim vs vs. O zaman oled ekrana sahip uygun fiyatlı tab s8 öneririm. Ama ekranı sorun değilse tam f/p tabletler olarak mutlaka Xiaomi Pad 6 ya da Huawei MatePad 11.5S önerim.
Samsung_S24
Expert Level 1
Tabletler
F/p modellere yönelmem şart bütçem epey kısıtlı ve ailedende destek yok açıkcası
0 Likes
Samsung_S24
Expert Level 1
Tabletler
Tabi bende kitaptan yanayım tek sorun aile evinde pek rahat calisamamak
0 Likes
ABDUSSAMED_41
Active Level 4
Tabletler
Ben Samsung önermiyorum xiaomi ya da lenovo tavsiye ederim