cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung s9 fe plus dokunmatik sorunu

(Topic created on: 11-16-2024 02:52 PM)
302 Views
osimhen
Beginner Level 3
Options
Tabletler

Tablette hiç bir sorun yokken elime aldığımda uygulama simgesini elimi götürüyorum ama dokunmadığın halde uygulamaya dokunmuşum gibi girmeye başladı.Dokunmadıpım ama elimin gittiği yerlere dokunmuşum gibi 

Davranıyor

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba osimhen,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek-Tanılama-Dokunmatik Ekran" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

0 Likes
4 Comments
BEYAZ_KARANFİL
Active Level 10
Tabletler
Aynı model kullanıcı olarak söylemek istiyorum ki benim modelde sorun yok büyük ihtimal ekran koruyucudan olabilir o da değilse servise gösterilmesi gerekmektedir 😊
osimhen
Beginner Level 3
Tabletler
Teşekkürler
BEYAZ_KARANFİL
Active Level 10
Tabletler
rica ederim ne demek İnşaAllah sorununuz tez zamanda çözülür 😊
0 Likes
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba osimhen,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek-Tanılama-Dokunmatik Ekran" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​

0 Likes