Resolved! Solved

Original topic:

Tablette gri nokta

(Topic created on: 11-16-2024 05:09 PM)
1091 Views
TALHA-A54
Active Level 7
Options
Tabletler

Arkadaşlar merhabalar samsung a9+ cihazımda video izlerken dikkatimi çekti sol üst köşede gri bir nokta var saatin solunda duruyor bu nedir sadece video tam ekranda iken var onun haricinde görünmüyor

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
KeremS24Plus
Active Level 9
Tabletler
2018 den beri farkındayım düzeltmelik bir sorun vs değil sanırım bildirim olduğunu gösteriyor gibi bişey

View solution in context

0 Likes
16 Comments
Artisit34
Active Level 10
Tabletler
Bu samsung cihazlarında hep olan birşey s8+ da bile vardı şuan a35 kullanıyorum onda da var yanlış hatırlamıyorsam sessiz mod ile alakalıydı
KeremS24Plus
Active Level 9
Tabletler
Hocam bildirim panelinde bildirim varsa gözüküyor bildirimleri silince gidiyor
TALHA-A54
Active Level 7
Tabletler
Aç kapa yaptım da şimdi düzeldi gibi sanki göremiyorum suan
0 Likes
KeremS24Plus
Active Level 9
Tabletler
Hocam bildirim panelinde bildirim varsa gözüküyor bildirimleri silince gidiyor
TALHA-A54
Active Level 7
Tabletler
Normal de görünmüyor sadece mesela YouTube da video izliyorum tam ekranda yukarıda sol üstte gördüm ama normal ekrana dönünce bise yok
KeremS24Plus
Active Level 9
Tabletler
Bildirim varken ekranı yatay moda döndürünce çıkıyor o nokta mesela Chrome da bişey izlerken yana çevirin yine o nokta duracaktır orda
KeremS24Plus
Active Level 9
Tabletler
Ama dikeyde yok ve bildirimleri silince kayboluyor
TALHA-A54
Active Level 7
Tabletler
Hayır şimdi baktım sadece YouTube da tam ekranda iken görünüyor onun harici hiç biterse yok
0 Likes
TALHA-A54
Active Level 7
Tabletler
Usta bu arada a54 cihaz kullanıyorum 1 senedir ve şimdi baktım aynı şey telefonumda da varmış 😂 sen hangi cihazı kullanıyorsun ve YouTube da herhangi bir videoyu yatay tam ekran yap sol üst kösede varmış senin cihazda