cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Tab S6 kalem sorunu

(Topic created on: 09-20-2020 02:07 PM)
3787 Views
Agürdere
Active Level 1
Options
Tabletler
Yeni aldığım Tab S6 cihazımı Tab A P580 cihazımdan sonra kullanmaya başladım. Samsungun ilk çıkardığı galaxy note 10.1 serisinden beri yani yaklaşık 9 yıldan beri Spenli Seri kullanıyorum.Fakat ilk defa tabletin içinden kalem uçları çıkmadı. Samsungu aradım sordum ve kalem uçlarının satılmadığını söyledi. Ve hiç memnun değilim. Samsung fazlasıyla malzemezden eksiltmeye başlamış . 
 Bu tabletin kalem uçları değişiyor mu. Kalem ucu satılıyor mu bilmiyorum ama her seferinde kalem olmaya mecbur bırakıyorlar sanki. Ve kalem de 300 TL . Eğer her ucu bozulduğunda kalem alınacaksa Samsung tablet alacak arkadaşlar tekrar düşünsün. Ben aldım ve şu anda pişmanım.
Samsung da bununla ilgili hiçbir çözüm üretmiyor.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Princee90
Active Level 8
Tabletler

Öncelikle geçmiş olsun. Tab S6 cihazının S Pen ucu değişiyo. S Pende bi deformasyon varsa servisle görüşmen gerekir bayilerden bulamazsın. Her uç bozulduğunda kalem değiştirmenize gerek kalmaz :) ama umarım kutu içindeki aksesuar düzenlemelerini tekrar gözden geçirirler

View solution in context

0 Likes
7 Comments
wuubwuub
Active Level 5
Tabletler
Bende daha yeni S7 aldım. Kalem ucu için ekstradan bir şey koymamışlar. Kötü olmuş ama en azından kalemi bedava aldiniz gibi düşünün. Ipad alsaydınız kalem için 900 TL ödeyecektiniz.
0 Likes
Agürdere
Active Level 1
Tabletler
Evet haklısınız fakat samsung spen kalem uçları Ipad kadar kaliteli değil. Ben 10yıldır Spen kullanıyorum ve sürekli kullanıyorum . Ve uçları çok çabuk deforme oluyor. Ve şu anda bu kalemin uçları da yok. Piyasa da satılmıyor.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
bende tab s6 var alalı 4 ay falan oluyor kalem uçları bende kutudan çıktı kardeşim
0 Likes
Agürdere
Active Level 1
Tabletler
P610 modeli mi P617 modeli mi sizdeki
0 Likes
Solution
Princee90
Active Level 8
Tabletler

Öncelikle geçmiş olsun. Tab S6 cihazının S Pen ucu değişiyo. S Pende bi deformasyon varsa servisle görüşmen gerekir bayilerden bulamazsın. Her uç bozulduğunda kalem değiştirmenize gerek kalmaz :) ama umarım kutu içindeki aksesuar düzenlemelerini tekrar gözden geçirirler

0 Likes
Agürdere
Active Level 1
Tabletler
Tab S6 Lite modelinin mi yoksa Tab S6 mı
0 Likes
Princee90
Active Level 8
Tabletler

Tab S6 modelinde değişim var. Eğer duruyosa kullanım kılavuzundan da ulaşabilirsiniz. Hatta kolaylaştırayım 14. sayfada bulabilirsiniz :)

0 Likes