cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy Tab S9, Goodnotes gecikme sorunu.

(Topic created on: 02-15-2025 10:33 PM)
164 Views
Berçeste
Active Level 1
Options
Tabletler

Bir test kitabının .pdf'ini indirip Goodnotes'a kurdum. Testleri buradan çözerken bazen gecikme, takılma ve kasma sorunları oluyor. Ciddi olmasalar da rahatsız ediyor. Özellikle silgi ve kalem arasında yapılan geçişlerde kasma oluyor. Zaten kurşun kalemle biryeri çok karalayıp silmeye kalkışırsanız direkt tablet bazen de sadece uygulama çöküyor. Şimdi dersiniz ki "İyi de kardeşim koskoca 400 sayfalık pdf, bi' zahmet kasılsın". E tamam da zaten bu tabletler böyle işlerin altından kalkabilecek donanıma sahip değiller mi ? İlla gidip MX çipli bir cihaz mı almam lazım ? Yani bu işlemci de boru değil herkes biliyor. Eğer iş donanımla ilgili değilse hangisiyle alakalı ? Ama yok yazılım optimizasyonu ile alakalıysa orasını bilemem tabi. Şimdiden teşekkürler.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Kazikate
Active Level 6
Tabletler
Rica ederim. Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim.

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Kazikate
Active Level 6
Tabletler
Samsung Notes kullanmayı deneyin. Belki daha iyi performans alırsınız.
Berçeste
Active Level 1
Tabletler
Sorun başka alternatifler bulmak değil. Android camiasında alternatifler bol zaten. Sorun bu uygulama da neden böyle bir şey oluyor. Hem Samsung Notes' da Goodnotes' da ki bazı özellikler bulunmuyor. Aynı zaman da Goodnotes, tabletler arasında en fazla kullanılan not uygulamalarından birisi.
Kazikate
Active Level 6
Tabletler
Optimizasyonunda sıkıntı var demek ki hocam. Kendim kullanmadığım için bilmiyorum. Yoksa tablet gayet güclü.
Berçeste
Active Level 1
Tabletler
Optimizasyonumda değil, Optimizasyonda sıkıntı olabilir demek istedin sanırım. Tablet orijinal ve daha alalı 2 gün olmadı.
0 Likes
Kazikate
Active Level 6
Tabletler
Uygulamanın optimizasyonunda demek istedim. One UI belirli aralıklarla kendini optimize ediyor zaten tablette sıkıntı yok yani.
Berçeste
Active Level 1
Tabletler
Peki, bunu duymak güzel. Fakat bu durumu çözebilecek bir hareket olana kadar bekleyeceğim. Tekrardan teşekkürler.
Solution
Kazikate
Active Level 6
Tabletler
Rica ederim. Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim.
0 Likes
GLX120
Active Level 8
Tabletler
Zaten goodnotes sıkıntılı bir uygulama, uygulama sürümünde web sürümüne göre çok sıkıntı var yani samsung'la alakası yoktur muhtemelen.
0 Likes
Berçeste
Active Level 1
Tabletler
Bu gönderiyi sonradan okuyacaklar için söylüyorum. Anladığım kadarıyla tabletin yazılımı veya donanımıyla ilgili bir sorun yok. Google Play Store'da alternatif olarak "Noteshelf 3" veya "Notewise" gibi uygulamaları inceleyebilirsiniz. İkiside sınırsız abonelik hizmeti sunuyor. Ancak içlerinden sadece "Noteshelf 3" ücretsiz şekilde pdf aktarımı yaptırıyor. Bir de "Evernote" var ama ben şahsen arayüzünü pek beğenmedim. Herkese iyi akşamlar. Yazan arkadaşlara da teşekkürler.
0 Likes