- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
12-01-2020
08:37 PM
(Last edited
12-01-2020
08:39 PM
by
user00000111111
Merhabalar elimdeki cihazım (tablet) yaklaşık olarak 5-10 saniye dokunmatik ekrana dokunmassam sanki ekran kitleniyor ve bu süre sonunda dokunmatik ekrana dokunduğumda elimi algılamıyor fakat eğer ekrana basınç uygularsam algılıyor ve dokunmatik normale dönüyor. Eğer çözümünüz varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum ;)
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-02-2020 02:34 AM (Last edited 12-02-2020 02:35 AM ) in
TabletlerMerhaba BilBerk,
Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Cihazınızın yazılım sürümü güncelse ve Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-İnteraktif Kontroller-Dokunmatik Ekran" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-01-2020 08:44 PM in
TabletlerBöyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem ilk öncelikle
Sorun büyük ihtimalle donanımsaldır size tavsiyem samsung yetkili servise vermenizi tavsiye ederim bir kontrol sağlansın uzman ekip tarafından
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-01-2020 08:47 PM in
Tabletler
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-02-2020 02:34 AM (Last edited 12-02-2020 02:35 AM ) in
TabletlerMerhaba BilBerk,
Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Cihazınızın yazılım sürümü güncelse ve Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-İnteraktif Kontroller-Dokunmatik Ekran" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD