Bir iki saat veya daha uzun süre ugrasmayıp sonra elime aldıgımda açma tuşuna basıyorum ya da ekrana tıklatıyorum bir süre bekledikten sonra açılıyor View Post
Bir iki saat veya daha uzun süre ugrasmayıp sonra elime aldıgımda açma tuşuna basıyorum ya da ekrana tıklatıyorum bir süre bekledikten sonra açılıyor View Post
(Selamlar, yaklaşık 2 yıldır samsung tab s9 ultra kullanıyorum. Tabletimden çok memnundum, ancak yaklaşık 3 haftadır sebebini anlamadığım bir şekilde... View Post
Burada normalde Minecraft'da olması gerekir amaa "Şununla aç: " kısmında Minecraft yok? View Post
Yakın zamanda almayı düşünüyorum ama kararsızım, s12 ultrada açıkçası beklemeye değecek bi gelişme olacağını sanmıyorum (ve pek sabırlı biri değilim)... View Post
Galaxy tab s10 fe+ tabletimin kalemini kaybettim de nereden kalem temin edebilirim veya hangi modellerin kalemi uyumlu olur bilen var mı acaba View Post
Selamlar, yaklaşık 2 yıldır samsung tab s9 ultra kullanıyorum. Tabletimden çok memnundum, ancak yaklaşık 3 haftadır sebebini anlamadığım bir şekilde... View Post
Sizce nedir alınırdı not için istiyorum ? View Post
Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 1 ay sonra 1 yılını dolduracak olan Galaxy Tab S10 Ultra cihazımda bazı sorunlar yaşamaya başladım. Pil döngüsü şu an... View Post
Merhaba aranızda tab s11 kullanıp ekranda kumlanma yaşamayan var mı? Eski tab s9umda bu problem mevcut değildi. Bugün 5 mağaza gezdim 5 tab s11 dede... View Post
Almayı düşünen arkadaşlar için öncelikle şunu söyleyeyim ben çok memnunum. One Ui 8.5, Spen desteği, DeX desteği, Goodlock desteği vs. gibi özellikler... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 47 | |
| 41 | |
| 41 | |
| 37 | |
| 36 |
| User | Count |
|---|---|
| 3 | |
| 2 | |
| 2 | |