cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S9 ultra mı s9 plus mı

(Topic created on: 11-17-2023 01:17 PM)
620 Views
smsngs21fe
Active Level 5
Options
Tabletler

Merhaba s7 fe den geçiş yapicam s7 fe nin boyutuyla plus aynı ve s7 fe de boyut olarak bi sıkıntı yaşamadım rahattı acaba oyun oynarken s9 ultra çok mu büyük gelir (yani rahat oynayamaz miyim ) aralarında fiyat farkı 2 bin tl olduğu için ultrayı almak istiyorum ama boyut beni endişelendiriyor yardımcı olursanız sevinirim 

13 Comments
Tabletler
Çok büyük ama sana kalmış ben olsam ultra alırım. Her zaman büyük ekranı severim ve bana da sorun olmazdı ama seni bilemiyorum. Gidip bakıp bi dene olmazsa vatanda falan ondan sonra karar ver.
smsngs21fe
Active Level 5
Tabletler
Ya arada fiyat farkı resmen yok sadece oyun oynarken sıkıntı yaşar mıyım diye düşünüyorum (bazı yabancı youtuberlar kafamı karıştırdı
Actixel
Expert Level 1
Tabletler
Ben Tab S9 Ultra 1TB/16GB kullanıyorum. Oyun oynarken hiçbir problem olmuyor ekranın her yerine rahatlıkla erişebiliyorum, fakat elinizin boyutu önemli bir etken. Bana gayet ideal ve kullanışlı geliyor. Tab S8 Plus ve S6 Lite de kullanıyorum. Emin değilseniz mağazada deneyimlemenizi öneririm. Ek olarak en iyi soğutma sistemi de Tab S9 Ultrada. Tab S9 Plus da kısılmış bir termal çözüm var.Screenshot_20231117_133025_Samsung Members.jpgScreenshot_20231114_230224_YouTube.jpg
smsngs21fe
Active Level 5
Tabletler
Teşekkürler hocam ayrıca kılıf olarak ne aldınız kılıfsız kullanamamda :)
Actixel
Expert Level 1
Tabletler
Size de teşekkürler. Yurtdışından düşmeye ve darbeye dayanıklı stand özellikli TPU kılıf aldım. Profilimde fotoğrafı var.
smsngs21fe
Active Level 5
Tabletler
Acaba link atabilir misiniz
Actixel
Expert Level 1
Tabletler
Buraya link atamam forum kurallarına uygun olmaz. DM ye gelebilirsiniz.
KızılşahiN
Active Level 6
Tabletler
Sizin aldığınız kılıftan kullanıyorum dum bana çok ağır geliyor diye tekrardan yeni silikon kılıf aldım. Tabi ben sürekli elimde kullandığım için yorucu oluyor. Eşim Filim, Resim, Video vb kullandığı için oda Tpu özellikli standı çok seviyor. Ben krılmaz cam takmadım en iyisinden almama rağmen. Eşim kendi tabletine taktırdık. Tabi birçok şey kullanım tercihinize göre değişiyor.
Actixel
Expert Level 1
Tabletler
Tab S9 Ultranınki sadece 138 gram hocam. Oldukça hafif diğer kılıflara göre. Elde değil masada veya bir yere uzanıp kullanmanızı tavsiye ederim. En yakın zamanda bende kırılmaz cam taktıracağım.