cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SAMSUNG TAB S10 ULTRA PUBG ÇÖZÜNÜRLÜK PROBLEMİ

(Topic created on: 3 weeks ago)
121 Views
hayrettin01
Active Level 1
Options
Tabletler
Daha önce S7 plus kullandım pubgde çözünürlük problemi vardı. İpadler gibi net akıcı bir ekranı olmuyor. İpad 13 inç m4 işlemci kullandım. Yazın sıcağında kasma donma yoktu. Ama Android ekosistemini sevdiğim için s10 ultra ya geçmek istedim. S7 plustaki çözünürlük problemi çözülmüştür diye düşündüm maalesef sorun hala devam ediyor. Samsungun en iyi tabletinde hala nasıl böyle bir sorun var anlamış değilim. Sorun snapdrogon çiplerde sandım s10 ultradaki mediatek işlemci 9300+ bu sorunu çözemedi. Tek sorun kaldı dinamik amoledler oyun için çözünürlük sorunu veriyor. Kimsede bu sorunu çözmek için uğraşmıyor oyun severler özellikle pubgdeki bu çözünürlük sorunundan dolayı herkes ipad tabletler alıyor. Bende s10 ultra mı satacam honor magic pad 2 almayı düşünüyorum. Honor da oled ekran var bakalım onda da çözünürlük sorunu var mı görecez
8 Comments
Anonymous
Not applicable
Tabletler
2 yıl sonra cihaz çöp fiyata satılacak aga be
0 Likes
hayrettin01
Active Level 1
Tabletler
S10 ultra için mi honor için mi herkes ikiside diyorsan keşke çözünürlük sorunu olmasaydı da çöp olsaydı.
0 Likes
BerkeS24Plus
Active Level 7
Tabletler
S10 Ultra diye bir cihaz yok, galiba S20 Ultra ya da S10+ mı demek istediniz 😀
0 Likes
hayrettin01
Active Level 1
Tabletler
Tabletten bahsediyoruz dostum 😄
0 Likes
BerkeS24Plus
Active Level 7
Tabletler
Haa okey, uzun yazıyı okumaya üşendim 😂
0 Likes
hayrettin01
Active Level 1
Tabletler
Detaylı bir açıklama oldu insanların kafalarındaki soru işaretlerini gidermek için
0 Likes
BerkeS24Plus
Active Level 7
Tabletler
Evet iyi bir açıklama olmuş
0 Likes
BerkeS24Plus
Active Level 7
Tabletler
Mediatek'in 2023 ve öncesi işlemcilerinde ısınma problemi vardı, ancak Dimensity serisinde bu sorunu çözdüler artık, muhtemelen böyle de devam edecekler.
0 Likes