cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Tab S7 S Pen Uç Sorunu

(Topic created on: 12-10-2020 01:38 PM)
9737 Views
forSM
Active Level 3
Options
Tabletler

Tab S7 (SM-T870) kutusunda S Pen için yedek uç bulunmamaktadır. Uç deforme olup çizim esnasında atlama yaptığından yenisini satın almak istedim. Yedek uç satışı yok. Uçların servislerden temin edilebileceği bilgisi (müşteri hizmetleri) üzerine servisle görüştüğümde, dışarıya satış olmadığı, komple tüm cihazın kendilerine gönderilmesi gerektiğini, o şekilde yardımcı olunabilineceği ve ayrıca kişisel verilerle ilgili olarak cihaza yazılım yüklemesi yapılacağı bilgisi aktarıldı.

Eğer ortada bir yanlış anlama durumu veya başka çözüm yolu yok ise her yedek uca ihtiyaç söz konusu olduğunda cihaz komple paketlenip servise mi gönderilecek? Bu durum çok gereksiz bir iş yükü doğurmaktadır. Bilgilerim yanlış ise düzeltilmesi, işleyiş her seferinde böyle olacaksa Samsung Shop vb. kanallar üzerinden yedek uç satışı yapılmasına yönelik istek durumu hakkında çözüm / işbirliğinizi rica ederim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba forSM,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
11 Comments
Tabletler
Selam Dostum,

Sizi çok iyi anlayabiliyorum.

Bende Tab S6 Lite cihazı kullanmaktayım.

Ve S-Pen ucu aynı sizinki gibi deforme oldu.

Maalesef kutulardan Yedek uç çıkmamaktadır.

Buda sorun yaratmakta.

Samsung Shop uzerinden bu uçların satılması gerekmekte.

Madem kutu içerisinde vermiyorsun. Bari sitede satın.

Bu arada bazı satış platformlarında (N11 Hepsiburada vb) S-Pen uçları satılmaktadır.

Oralardan satın alıp değiştirmenizi öneririm.

Tabi S Penle beraber tableti de göndermek istemiyorsanız.

Tabiki bu sizin tercihiniz.

Bu arada ben samsunga oneri olarak bildiriyorum.

Sizde bildirirseniz dikkate alacaklardır.
forSM
Active Level 3
Tabletler
S7' de bulunan S Pen ile S6, S6 Lite ürününde bulunan S Pen aynı mı bilemediğim için kalınlık (çap) farklılıkları nedeniyle uyumsuz olabileceği için o topa hiç girmedim. S6'lara yönelik birkaç ilan gördüm ama S7 uyumlu uç satışına hiç denk gelmedim. (Yurtdışı satışlarında denk geldim hiç olmadı oradan teminine yöneleceğim) Yerel bazda çözüm için bunu biraz daha araştırayım.
Tabletler
Selam Dostum,

Sana su sekilde ibraz edeyim.

Kalem boyutları degissede en var falan uçları yine aynı.

Hatta va hatta Note 10 daki üç ile ayni ve uyumludur.

Bi sorun olacağını sanmıyorum.
0 Likes
forSM
Active Level 3
Tabletler
S6 serisinde kullanılan S Pen uçlarıyla aynı ve kalitesi tatminkar ise zaten çok sayıda yedek temini "mecburen" yapılacak gibi duruyor. Diğer türlü bir uç için onca zahmete, bekleme sürelerine değmez. Uygunluğunu araştırayım. Paylaşım için teşekkürler.
Tabletler
Haklisiniz. Rica ederim.
Tabletler
Bu siteden alabilirsiniz...

Screenshot_20201210-142123_Chrome.jpg

hatic
Active Level 3
Tabletler
aşırı alakasız olacak ama tabletten memnun musun?
forSM
Active Level 3
Tabletler
Cihazı kızım (17) için aldık ve o kullanıyor. Bu modelin seçim aşamasını da beraber yaptığımız için gelen ürün beklentimizi karşıladığı gibi beklenti üstü de çıktı diyebilirim. Örneğin plus modeli super amoled ekrana sahipken bu model değildi. Üzer mi diye endişe etmiştik açıkcası. Boyutu küçük mü olur diye de endişe etmiştik. En nihayetinde gerek botuyla, gerek görüntü kalitesiyle ve beklemediğim şekilde çok kaliteli bulduğumuz sesiyle oldukça iyi bir seçim yapmışız dedirtti. Bir tek problem çıktı işte. Şu an farklı bir problem yaşamadık. Güzel cihaz.
hatic
Active Level 3
Tabletler
kızınızla yaşıtım büyük ihtimalle bir tablletten beklentilerimizin de çoğu ortak olacaktır. İnşallah aldığımda bende beğenirim. yorumunuz için teşekkür ederim. 🌼