cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Tab S7+ Klavyeli Kılıf Türkçe Karakter Sorunu

(Topic created on: 03-28-2021 10:42 AM)
1440 Views
Samsung_vtA8oqs
Beginner Level 2
Options
Tabletler

Merhaba;

Galaxy Tab S7+ cihazıma online samsung shop mağazanızdan S7+ Klavyeli kılıf aldım, Ayarlar > Dil ve Giriş > Fiziksel Klavye Türkçe Qwerty Stili seçili olmasına rağmen klavye üzerindeki türkçe karakterler çalışmıyor, "Ç" bastığımda "/" işareti geliyor diğer türkçe karakterler de de aynı problem. tüm klavye ayarlarını kontrol ettim TÜRKÇE stili seçili cihazı güncelledim dil paketlerini güncelledim cihazı yeniden başlattım fakat yine de problemi aşamadım bu konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba Samsung_vtA8oqs,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir durum yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için ekran video kaydıyla birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
7 Comments
pentagenist
Active Level 6
Tabletler
Arada bende de oluyordu ve bir gün sonra geçiyordu. Klavyenizdeki Shift+Boşluk tuşuna basın ve alt kısımda Türkçe veya İngilizce belirecektir. Türkçe çıkana kadar Shift+Boşluk tuşuna basın.
0 Likes
pentagenist
Active Level 6
Tabletler
Eğer olmazsa bir gün bekleyin ya da yeniden başlatın tableti
0 Likes
Samsung_vtA8oqs
Beginner Level 2
Tabletler

Merhaba,

zaten bitek Türkçe seçeneği aktif olduğu için ingilizce kısmı çıkmıyor türkçe dışındaki dilleri kaldırmıştım. ondan dolayı ne yazık ki çözüm olmuyor

0 Likes
pentagenist
Active Level 6
Tabletler
O zaman yeniden başlat ve bir gün bekle çünkü bende de olmuştu bir gün sonra kendiliğinden geçmişti
0 Likes
Trakya
Beginner Level 2
Tabletler

Kanka Klavyenin ayarlar bölümünden sıfırlama işlemini yapmayı deneyerek tekrar kontrol ettin mi? Büyük ihtimalle sıfırladıktan sonra düzelicektir doğru still seçtikten sonra.

0 Likes
Samsung_vtA8oqs
Beginner Level 2
Tabletler

Malesef dediklerinizi de denedim fakat problem hala çözülmedi.

Türkçe karakterler yine çıkmıyor

0 Likes
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba Samsung_vtA8oqs,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir durum yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için ekran video kaydıyla birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes