- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
03-28-2021
10:42 AM
(Last edited
03-28-2021
10:42 AM
by
User0000006
) in
Merhaba;
Galaxy Tab S7+ cihazıma online samsung shop mağazanızdan S7+ Klavyeli kılıf aldım, Ayarlar > Dil ve Giriş > Fiziksel Klavye Türkçe Qwerty Stili seçili olmasına rağmen klavye üzerindeki türkçe karakterler çalışmıyor, "Ç" bastığımda "/" işareti geliyor diğer türkçe karakterler de de aynı problem. tüm klavye ayarlarını kontrol ettim TÜRKÇE stili seçili cihazı güncelledim dil paketlerini güncelledim cihazı yeniden başlattım fakat yine de problemi aşamadım bu konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-29-2021 12:05 PM in
TabletlerMerhaba Samsung_vtA8oqs,
Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir durum yaşadığınız için üzgünüm.
İncelememiz için ekran video kaydıyla birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-28-2021 11:43 AM in
Tabletler- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-28-2021 11:43 AM in
Tabletler- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-28-2021 11:54 AM in
TabletlerMerhaba,
zaten bitek Türkçe seçeneği aktif olduğu için ingilizce kısmı çıkmıyor türkçe dışındaki dilleri kaldırmıştım. ondan dolayı ne yazık ki çözüm olmuyor
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-28-2021 11:57 AM in
Tabletler- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-28-2021 03:31 PM in
TabletlerKanka Klavyenin ayarlar bölümünden sıfırlama işlemini yapmayı deneyerek tekrar kontrol ettin mi? Büyük ihtimalle sıfırladıktan sonra düzelicektir doğru still seçtikten sonra.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-28-2021 04:23 PM in
TabletlerMalesef dediklerinizi de denedim fakat problem hala çözülmedi.
Türkçe karakterler yine çıkmıyor

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-29-2021 12:05 PM in
TabletlerMerhaba Samsung_vtA8oqs,
Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir durum yaşadığınız için üzgünüm.
İncelememiz için ekran video kaydıyla birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD