cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Call & Message Continuity (Başka cihazlardan arama ve mesajlaşma eşleştirme sorunu)

(Topic created on: 12-31-2020 10:45 AM)
1184 Views
TimucinPusat
Active Level 3
Options
Tabletler

Note 10 plus ve tab S5e kullanıyorum. Her ikisi de son sürüm firmware.

Call & Message Continuity (Başka cihazlardan arama ve mesajlaşma) özelliğini şu linkte Samsung'un açıkladığı şekilde yapıyorum.

https://www.samsung.com/uk/support/mobile-devices/call-and-message-continuity/

Ancak, "Couldn't connect. Turn on Call and message continuity on Call & text on other devices and try again" hatası alıyorum. Yani tablet ve telefon arasında bağlantı gerçekleşmiyor. 

Evimde bağlantı çoğu zaman mümkün oluyor, tablet üzerinden arama ama işyerimde hiç bir zaman arama yapamadım. Oysa aynı mobile data internet ağını kullanarak denedim her iki yerde de.

Sözde uzaktan destek ekibi ulaşacaktı. Ne arayan var ne soran. Ayıp ediyorsun Samsung Türkiye. Çözüm bekliyorum Samsung. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba TimucinPusat,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Konu hakkında, ilgili birimlerimize bilgi verildi. Size en kısa sürede ulaşacağız.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

5 Comments
Tabletler
Selam Dostum,

Bende hiç bi sorun olmadi size bu konuda yardımcı olucam.

İlk olarak tabletinizden ve telefonunuzdan ayni samsung account açmanız gerekmete.

Daha sonra hem tabletinizde hemde telefonunuzda internet e bağlı olmalı.

Eğer telefonda mobil veri kullanıyorsanız. Ayarlar>Gelişmiş özellikler>Baska cihazlarda arama ve mesaj seçeneğine tıklayın. Ve ordan mobil veri kullan seçeneğini aktif hale getirin.

Asagida tabletinizin ismi yazacak. yazdıktan sonra tabletinizin yanında bulunan aktif pasif tuşunun aktif olduğundan emin olun. daha sonra tabletinizin ismine basin ve ordan aramalar ve mesajları etkin hale getirin.

Ve Tabletinizden de başka cihazlarda arama ve mesajlar bölümüne gelip ordanda arama ve mesajları etkin hale getirin.

Ve ikiside ayni samsung hesaba ikiside internete bağlı ve arama mesaj seçenekleri ikisinden de etkin ise aramaları ve mesajları alacaksınız.

Insallah yardımcı olabilmisimdir.

Screenshot_20201231-114800_Call & text on other devices.png

Screenshot_20201231-114948_Call & text on other devices_19505.jpg

Screenshot_20201231-114623_Call & text on other devices_19503.png

TimucinPusat
Active Level 3
Tabletler
merhaba. adım adım dediklerinizi tekrar kontrol ettim. maalesef sonuç olumsuz. emek için teşekkür ederim.
TimucinPusat
Active Level 3
Tabletler
adguard kullanıyorum. belki engelliyordur diye pasif hale getirdim. yine aynı.
enesmert
Active Level 7
Tabletler
uygulama verilerini silmeyi denediniz mi
çünkü arkadaş çok iyi yardımcı olmaya çalışmış başka bir çözüm seçeneği yok uygulamayı zorla durdurup tüm verileri silin her iki cihazda da tekrar deneyin sonra umarım düzelir.
flow uygulaması topyekun sıkıntılı ama başka cihazlarda arama olayına ilk defa denk geldim sizde
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba TimucinPusat,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Konu hakkında, ilgili birimlerimize bilgi verildi. Size en kısa sürede ulaşacağız.

Teşekkürler.

MOD