cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Televizyon Önerisi

(Topic created on: 3 weeks ago)
157 Views
Béşiktaş
Expert Level 2
Options
TV

65 inç televizyon almayı düşünüyorum. 2024 yılında çıkan televizyon modellerinden hangilerini önerirsiniz? Bütçe 55 bin tl. Samsung sevdalısı bi arkadaşıma en az arıza yapan modelleri sorduğumda cu ve du serilerini önerdi. Benim aklimda ise 65Q80D modeli var. Önerilerinizi ve kullanıcı yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

5 Comments
UykucuAslan
Active Level 4
TV
2024 model alma imkanın varsa 25 al samsung herzaman son model cihazlara daha fazla yazılım desteği verir. Örengin benim tv 23 model QLED babamın televizyonu 2024 model crystal tv de bixby türkçe ,türkçe komut verebiliyorsun benim tv daha pahalı daha iyi ama 2023 oldugu için bixby ingilizce komut alıyor
MehmetAyten
Active Level 6
TV
Phillips marka televizyonları, özellikle üstün ekran kalitesi nedeniyle tavsiye ederim. Yakınlarınızda Vatan veya Media Markt gibi elektronik mağazaları varsa, ürünlerini incelemenizi öneririm.
Cem35
Active Level 6
TV
Valla televizyonda Philips i önerebilirim. OLED ekranlar çok güzel oluyor. Size katılıyorum.
Alfatürk
Expert Level 5
TV
O modeli Samsung mağazasında bakmıştım güzel bence ,butcen varsa oled de alabilirsin 😊
Efnd_Bri
Active Level 3
TV
Frame modelini kullanıyorum. Başarılı cihaz.