cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Q serisi TV TRT 1 frekans sorunu

(Topic created on: 07-05-2024 08:11 PM)
3330 Views
Zimlali61
Active Level 7
Options
TV
11794 30000 yazmama rağmen kaydet diyince 11795 30000 diye kaydediyor ve maçları izliyemiyorum müşteri temsilcileride birşey bildikleri yok sorunu çözemiyorlar. Yaşayıpta bu sorunu çözebilen varmı.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
TV

Merhaba Zimlali61,

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası maçları sırasında yayında kesintiler veya sinyal problemleri yaşandığına dair yorumlar gelmektedir. Bu durum televizyondan değil, yayındaki sinyal seviyesinin düşük olmasından kaynaklanmaktadır. Bu sorunu çözmek amacıyla şu adımları izleyebilirsiniz: 

• Uydu kurulum ve onarımı yapan bir uzmana danışabilir, sinyal seviyesinin yükseltilmesi için ayar yaptırabilirsiniz.
  • İnternet bağlantınız bulunuyorsa apps alanından TRT Tabii uygulaması indirerek yayını izleyebilirsiniz (2019 ve üzeri modellerde bulunmaktadır).
  • Televizyonunuzda bulunan tarayıcıdan TRT'nin websitesine giriş yaparak internet üzerinden yayını izleyebilirsiniz.

Güncel kanal tarama çözüm adımlarına aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/tv-audio-video/how-can-i-make-2024-european-football-championship...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
13 Comments
Anonymous
Not applicable
TV
Frekans : 11957 veya 58 

Polarizasyon : V vertical dikey 

Sembol oranı : 27500 

Bunu deneyin lütfen
0 Likes
Zimlali61
Active Level 7
TV
Bütün frekansları denedim sadece trt nin paylaştığını ekliyemiyorum ben 94 yazıyorum kaydedince 95 oluyor
Anonymous
Not applicable
TV
Sinyal gelmiyor mu o şekilde
0 Likes
Zimlali61
Active Level 7
TV
Hayır mecbur tabi den izlemek zorunda kalıyoruz ondada görüntü kalitesi berber sanki telefonda 120 hz den 60 hz alınca kasma hissi olur onun gibi yayın veriyor
feryatben
Active Level 5
TV
Bahsettiğiniz durum bir sorun teşkil etmiyor. Cihazlarda bu tarz değişiklikler olabiliyor. Sinyal alamama sebebiniz TRT'den kaynaklanıyor.
0 Likes
Zimlali61
Active Level 7
TV
Manuel kanal ayarlamada yapıyor bunu otamatikde değil
0 Likes
feryatben
Active Level 5
TV
**bleep** etmez. Dediğim gibi bu bir sorun değil.
0 Likes
ben006
Expert Level 5
TV
Trt aciklama yapmis trt ye kaliteli yayin verirseniz ceza ve yaptirim olacak diye kaliteyi en diplerde yapiyorlarmis o sebeb ten ve sipiker de dedi 3 4 kez
EmreS24
Active Level 7
TV
Samsungu aradığınızda sms ile yolluyorlar bunun bilgilerini dilerseniz bi deneyin
0 Likes