cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

65cu8000 model TV de TRT kanalları çekmiyor

(Topic created on: 11-30-2024 05:47 AM)
170 Views
art07
Active Level 1
Options
TV

Son günlerde Samsung (tizen) TV de TRT'nin neredeyse tüm kanallarında (TRTHABER, TRTWORLD, TRT1, TRTSPOR ve diğerleri) sinyal yok uyarısı alıyorum. Diğer kanallarda sorun yok. Uydu bağlantılarında sorun yok. Yalnızca TRT kanalları çekmiyor.

Bu Avrupa Kupasındaki frekans değişikliklerinden sonra arasıra bu sorunu yaşıyorduk. Temmuzdan sonra ne olduysa bir TRT kanallarında bir düzensizlik ve frekans sorunu yaşamaya başladık.

Samsung tizen tabanlı TVler için bir güncellemeyle TRT kanalları için "frekans yok" sorununu çözemez mi?
7 Comments
ErenG09
Active Level 8
TV
Elle kanal arama bölümüne TRT 1 ve TRT spor frekansları internetten bulup girin.
0 Likes
art07
Active Level 1
TV
Evet hocam o bir seçenek. Ama trt kanallarının diğerleri de yok 6-7 tane kanal. Tek tek onları girmek yerine samsung bu çözemez bir güncellemeyle. Oyüzden yazdım buraya?
0 Likes
ErenG09
Active Level 8
TV
Maalesef.
0 Likes
TV
Tizen yüzünden değil,kanalları tekrar kurmayı deneyin😊
0 Likes
art07
Active Level 1
TV
Boşuna akıllı tv alıyoruz desenize... evet kanalları tekrar manuel kurmak gerektiğini biliyorum. Ama yok mu başka çözümü nerdeyse Samsung bunu çözemiyor mu? Şimdi tekrar baktım 22 trt kanalı var.

TRT 1, TRT 2, TRT 3, TRT 4K, TRT Haber, TRT Türk, TRT Çocuk, TRT Belgesel, TRT Müzik, TRT Spor YıldızTRT Çocuk HD, TRT 1 HD, TRT 2 HD, TRT 3 HD, TRT Haber HD, TRT Spor HD, TRT Belgesel HD, TRT World HD, TRT Türk HD, TRT Müzik HD ve TRT Kurdî HD, TRT Diyanet Çocuk.

Bunların yarısını bile tekrar kuracak olsam 10 tanesini manuelle gireceksem ne anlamı var samsung a dökülen paralarımızın. Düz tüketici veya kullanıcı olarak illa bu kadar zahmete mi girelim😊

TRT izlemeleyelim diye yapılıyor heralde. Hayır burda TRT de çalışan sorumlular görüyorsa bu mesajları onlara da iletelim yani😊

Manuel kursam ne olacak ki? Yine Avrupa kupasında yaptıkları gibi frekans değişirlerse yeniden uğraşacağız ozaman.
0 Likes
ErenG09
Active Level 8
TV
Sadece 10 tane kanalda sıkıntı yaşandı ise onun samsung ile değil kanal frekansları ile alakası var. Muhtemelen o da TRT UEFA maçlarını avrupaya sifreli verdiği için burada elle ayarlama yapmak zorunda kalıyoruz. Kaldi ki hiçbir tv markası bunu kendi kendine yapamaz zaten.
0 Likes
art07
Active Level 1
TV
Kullanıcı olarak akıllı tv döneminde hala konvansiyonel ve manuel çözümlere mahkum olmak üzücü değil mi?
0 Likes