cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung 65BU8000 TV ölü piksel sorunu

(Topic created on: 12-02-2022 02:06 PM)
394 Views
dogukankeserzz
Active Level 1
Options
TV

Merhaba yeni aldigim tvde benim gorebildigim kadariyla 2 adet ölü piksel bulunmakta. Servis gelip servis raporu alarak iade veya degisim yapilacakmis satici firmanin dedigine gore. Olu piksel icin Samsung servisi degisim/iade yapiyor degil mi?

15 Comments
TV
Sonunda benle ayni dusuncede olan biri cikti. 1 tane bile olu piksel normal degildir hocam ben kendim 16.5k para verdim benim icin cok para
tolgaS24FE
Expert Level 1
TV
Ben şahsen her tv mde böyle sorunlar yaşadım ve çoğu kullanıcılarda böyle sorunlar yaşadı
0 Likes
TV
Etik degil hocam olu piksel kapsaminda degisim veya iade yapilmamasi. Bunu söylemem yeterli size. Banada zaten iade veya degisim yapilmazsa thhye basvuracagim
0 Likes
tolgaS24FE
Expert Level 1
TV
Hocam ölü piksel sorunu gözünüzü korkutmasın eğer çok küçükse farketmeseniz Bike benim tv dede böyle bir sorun var ve filim izlerken ruhum bile duymuyor yani o konuda içiniz rahat olsun
0 Likes
tolgaS24FE
Expert Level 1
TV
Ama evet değişim yapmanız en doğal hakkınız ona bişey diyeme sonuçta ölü piksel de bir sorun kabul edilir ama ben çok kafaya takmıyorum çünkü filim ve dizi izlerken ruhum bile duymuyor Ama eğer gözle farketseydim bende değişim yapardım
0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
TV

Merhaba dogukankeserzz,

Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Değişim veya iade durumunun kontrol edilmesi için cihazınızın teknisyen tarafından incelenmesi gerekir. Size detaylı olarak bilgi paylaşabilmemiz adına, servisimizle iletişime geçiniz.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD