cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung 65BU8000 TV ölü piksel sorunu

(Topic created on: 12-02-2022 01:46 PM)
946 Views
dogukankeserzz
Active Level 1
Options
TV

Merhaba yeni aldigim tvde benim gorebildigim kadariyla 2 adet ölü piksel bulunmakta. Servis gelip servis raporu alarak iade veya degisim yapilacakmis satici firmanin dedigine gore. Olu piksel icin Samsung servisi degisim/iade yapiyor degil mi?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
TV

Merhaba dogukankeserzz,

Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Değişim veya iade durumunun kontrol edilmesi için cihazınızın teknisyen tarafından incelenmesi gerekir. Size detaylı olarak bilgi paylaşabilmemiz adına, servisimizle iletişime geçiniz.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

15 Comments
tolgaS24FE
Expert Level 1
TV
Tv lerde 5 6 tane ölü piksel olması normal birşeydir
0 Likes
TV
Değildir. Öyle bir olay yok. Ölü piksellerin artmayacagi ne malum?
tolgaS24FE
Expert Level 1
TV
Bu dünyada böyle kabul edilir çünkü her tv de bunlar mevcutur
0 Likes
TV
Öyle bir şey yok hocam 1 ölü piksele bile değişim veya para iadesi verilmek zorunda, öyle şey mi olur. Ölü piksel kusurlu ürün kapsamına girer ve hayır, her tvde ölü piksel mevcut değildir.
tolgaS24FE
Expert Level 1
TV
Evet haklısınız ama ölü piksel sorunu bütün tv lerde mevcutur bazıları çok küçük oluyor bazıları da büyük oluyor yani demek istediğim ölü piksel yoktur diyeceğim bir tv yok maalesef
0 Likes
tolgaS24FE
Expert Level 1
TV
Yada sizin diyişinizle hepsinde olmasa bile çok yaygındır bunlar
0 Likes
TV
Normal olurmu etme gözünü seviyim bı ton para ver olabilir diyorsun
tolgaS24FE
Expert Level 1
TV
Haklısın kardeş de ben artık alıştım ya ölü piksel sorununa ama çoğu kullanıcı içinde böyle bu durumu çok araştırdım ama bir çözüm bulamadım bide hocam eğer zaten pikseler çok küçük olur o yüzden farketmesin bile o yüzden öyle dedim ama sende haklısın yani
0 Likes
tolgaS24FE
Expert Level 1
TV
Benimde tv im 15 bin lira ondada ölü piksel sorunu vardı ilk başta üzülmüştüm ama sonra şunu farkettim tv den birşey izlerken farketmiyordum bile o yüzden çok kafaya takmadım açıkcası
0 Likes