Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Oneui 7 ile Eskiden oneu 6 da olan ısınmaya izin veren alternatif otyn performans seçeneği game boosterdan kaldırılmış nasil geri getireceğim ısındığı... View Post
Arkadaşlar selam, mailimde spam klasöründe Samsung Members'a ait olarak 2 ay ücretsiz S Sport üyeliği konusunda bir mail aldım görseldeki kodu al... View Post
1)Expert Lvl 5in Türkiyede devamı gelmeli2)Saçma sapan,küfür ve hakaret içeren şeyler yazınca atıyom active lvl 5den active lvl 4e düşürme3)İnsanları... View Post
Şimdi güncellemeler için değiştiriyoruz hem bize verilmeyen özelikler onlara veriyor başka bir ülkenin csc ile kunlansak cihazı Türkiye csc ile olmasa... View Post
BEYLER ACİLLL VPN ÖNERİN PES'E View Post
Hatırlıyor musunuz eskiden wane serisi vardı orta tuşlu acaba hala Kullanan Var Mı? İlk telefonumdu 2015 de o zmn 8 yaşındaydım babam A3 almıştı... View Post
Herkese merhabalar Uygulama kapatma penceresinde fotoğrafta da görüldüğü gibi arka plan gri renk şeklinde çıkıyor. Bunu arka plan duvar kağıdım ile... View Post
Telefonla konuşurken mobil veri kapanıyor güncelleme öncesimde böyle bir sorun yoktu. Veri dolaşımı aktif ama genede konuşma sırasında kapanıyor.... View Post
One uı 7 dağıtımı başladıktan sonra gözle görülür bi işlemci performansı düşüşü yaşıyorum normal mi? View Post
Galaxy F56 5G modeli, Samsung’un birçok kullanıcı için gayet yeterli performans sunabilecek Exynos 1480 işlemcisinden güç alıyor. Bu işlemci, 8 GB’lık... View Post
User | Likes Count |
---|---|
593 | |
288 | |
262 | |
168 | |
129 |
User | Count |
---|---|
22 | |
21 | |
18 | |