cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Membersa gelmesi gereken veya değişmesi gereken özellikler

(Topic created on: 05-10-2025 02:46 PM)
195 Views
Options
Samsung Members
1)Expert Lvl 5in Türkiyede devamı gelmeli

2)Saçma sapan,küfür ve hakaret içeren şeyler yazınca atıyom active lvl 5den active lvl 4e düşürme

3)İnsanları şikayet etme

4)Expert lvl 1e geçiş %25 daha kolay olmalı

5 ve en önemlisi:BOTLAR BANLANMALI 

6)Kişi engelleme eklenmeli (MuhammedA24)

Bana katılıyor musunuz?
24 Comments
FurkanA345G
Expert Level 3
Samsung Members
👏
0 Likes
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Samsung Members
Abd de deneniyormuş galiba expert 5ten sonrası varmış diye duydum
Samsung Members
Başka ülkelerde var türkiyede yok işte
MuhammedA24
Expert Level 5
Samsung Members
Bir yol daha var: Bu yoldan öğrenin.
Öncelikle Play Store üzerinden LogLog uygulamasını indirin. Log kaydını okuyabilmek için gerekli.

* Telefon Uygulamasını açıp *#9900# tuşlamasını yapın
(Otomatik Engelleyici açıksa kapatın yoksa ekran gelmez. İşlemler bittikten sonra tekrar açabilirsiniz.)

* Açılan ekranda en aşağıya inip Run dumpstate & Copy SD Card yazan seçeneğe tıklayın.

Bastıktan sonra dosya kaydedicek önce. Dosyaya bir isim vermeniz gerekli istediğiniz ismi verebilirsiniz.

* Bir süre bekleyin. Genelde 3-5 dakika sürüyor. Sonrasında Dosyalarım uygulamasından Log klasörünü bulun ve tıklayın. Farklı bir klasörde olabilir dosya yolunu kopyalama bittikten sonra size belirtiyor.

* Bütün ZİP'leri çıkartın. En büyük boyuta sahip olanlar yer alacak . Sırasıyla klasörlere girerek çıkartın.

* En sonunda yaklaşık 140 160MBlik bir TXT dosyası bulunuyor. Onu LogLog uygulamasında açın. mSavedBatteryAsoc aratmasını yaparak en yakın sonuca gidin. pil değerinizi görebilirsiniz. (varsa mSavedBatteryBsoh aramasınıda yapabilirsiniz o daha doğru. Nedense bazı cihazlarda görünmüyor Bsoh.)
MuhammedA24
Expert Level 5
Samsung Members
Rica ederim 🙏 Bunu Aslında ben bulmadım 😊 başka biri bu yöntemle ilgili konu açmıştı (Konusu silindi) ordan öğrenip Kendimce düzenli şekilde sıraladım.
MuhammedA24
Expert Level 5
Samsung Members
İnanın bilmiyorum. Burda asıl sorun bundan ziyade, one ui 7de Türkiye cihazlarına(S25 Hariç), normalde Android 15 ile eklenen pil sağlığı özelliğini vermemesi.
MuhammedA24
Expert Level 5
Samsung Members
Şikayet etme seçenği var. Bence listeye kullanıcı engelleme de eklenebilir.
Samsung Members
Yorum şikayet etme var kişi şikayet etme yok ama engelleme de güzel özellik
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Samsung Members
İkiside aynı mantık zaten. Detaylarını yazabilirsin şikayet kısmından.
0 Likes