Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Google yazıp tıklayınca lite çıkıyor View Post
Sabah atılan şeylere bile cevap yazamıyoruz artık yprum yazmak içij 3-4 saat mi var? View Post
Arkadaşlar merhaba, telefonumu ilk aldığımda eski cihazdan smart switch ile kurulumu yapmıştım. Yalnız bir sürü engellediğim numaralar var. Telefonu... View Post
Arkadaşlar merhaba malum telefonlar artık tablet gibi olduğundan A35 için ince kibar kılıf önerileriniz nelerdir View Post
Samsung notes sürekli olarak donuyor veya hata veriyor ne yapmam gerekiyor tableti alali 2 sene henüz oluyor View Post
Geçenlerde A16 nın animasyonları iyi dediğim için baya linç yemiştim😅 öncelikle özür diliyorum hareketi azalt adlı bir ayar açıkmış... View Post
Merhaba, arkadaşlar ben samsung members den ayrılıyorum. 3 yıldır buradayım ama artık samsung members e girmiyorum aile sorunları nedeniyle o yüzden... View Post
Daha dün iphone 14 pro aldım ikinci el ve alışamadım neden bilmiyorum daralmış hissettiriyor bana androide baya alıştığımdan olabilir bilmiyorum ucuza... View Post
Members'ın en büyüğü kim? Yani yaş olarak. Merak ettim hep genç tayfa mı? View Post
Sanırım icloud araması gibi bişey vardı onun iphone samsung hali varmı yani iphone arandığında samsung ta çalabilirmi bunu yapamazsam ikinci hat... View Post
Subject | Likes |
---|---|
16 | |
13 | |
12 | |
11 | |
11 |
User | Likes Count |
---|---|
275 | |
145 | |
117 | |