cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yapay Zeka Fotoğraf Yarışması Başladı 😍✨️

(Topic created on: 12-18-2024 05:11 PM)
98 Views
CanerS21Fe
Expert Level 5
Options
Samsung Members

image
Görseli Al yardımıyla oluşturdum.

Merhaba Değerli Members Üyeleri,
Öncelikle yapay zeka fotoğraf yarışmama hoş geldiniz😊

Dünkü gönderimde de bahsettiğim gibi şuan ki yapay zeka fotoğraf yarışmamız Members'te ilk defa yapılacak umarım bol katılım olur. 

Yarışmamızın Kuralları: 
 ● 1) Sadece 1 adet hazırladığınız 
yapay zeka fotoğrafı paylaşabilirsiniz.
● 2) Hazırladığınız yapay zeka fotoğrafı lütfen yarışmaya uygun bir şekilde olsun.
● 3) Bu yarışmaya Active Level 3 ve üzeri kullanıcılar katılabilir.
 ● 4) Yorumlarda hakaret, kötü söz veya kırıcı ifadeler kullanırsanız elenirsiniz. 
 ● 5) Beğendiğiniz yapay zeka fotoğraflarına beğeni verdikten sonra beğenilerinizi kesinlikle geri çekmeyin. 
 ● 6) Yorumlardaki paylaşılan yapay zeka fotoğraflarına güzel yorumlar yapabilirsiniz.  

"Bu kurallar, yarışmamızın adil olması ve eğlenceli vakit geçirilmesi için konulmuştur. Zaten bu tür yarışmalarının amacı da eğlenmek ve güzel vakit geçirmektir."  

Önemli Bilgi: Bu yarışmanın kazananını siz belirleyeceksiniz. Yani, yorumlardaki yapay zeka fotoğrafları beğeni sayısına göre 1, 2, 3, 4, 5 şeklinde sıralanacak ve kazananlar bu şekilde ortaya çıkacak.

Önemli lütfen okuyun👇
Yapay zeka fotoğraflarını nereden bulabiliriz/hazırlayabiliriz diyorsanız size bu konu hakkında yardımcı olacağım. Bu gönderiye eğer bir site ismi falan yazarsam reklama gireceğinden dolayı yazmak istemedim.Bu gönderinin yorumlar kısmına size önereceğim ücretsiz uygulamalar olan yapay zeka görüntüsü oluşturan uygulamaların isimlerini oraya yazacağım gönderimin yorumlar kısmına bakabilirsiniz.
Hazırlayacağınız yapay zeka fotoğrafı istediğiniz gibi olabilir. Mesela Samsung'un kendi Al özelliklerini kullanarak bir yapay zeka fotoğrafı hazırlayabilirsiniz ve 3.parti ücretsiz uygulamalar ile de bir görsel hazırlayabilirsiniz. Yani telefonunuzda Galaxy Al olsun veya olmasın herkes bu yarışmaya katılabilir. Örneğin: Bir yapay zeka uygulamasından manzara-doğa, kedi-köpek, araba resimleri ne isterseniz yarışmaya uygun bir şekilde kendi fikirlerinizden bir yapay zeka fotoğrafı yaratabilirsiniz. Burada önemli olan sizin sade mi yoksa detaylı bir fotoğraf mı yaratmak istediğinizdir. Bana kalırsa detaylı ve uğraşılmış bir yapay zeka fotoğrafları oluşturursanız sevinirim. Size bu yeni yarışmam ile ilgili gereken detayları anlattım. 

Bir sorunuz varsa sorabilirsiniz 😊
image
Görseli Al yardımıyla oluşturdum.

Yarışmanın Sonucu ve Bitişi: 

Yapay zeka fotoğraf yarışmamız yarın saat 17.00'da sona erecek. Yarışma saati bittikten sonra atılan beğeniler geçersiz sayılacaktır. Yarışma saati bittikten sonra, en geç 1 saat içinde sonuçlar açıklanacak ve beğeni ödülleri en kısa sürede verilecektir.  

"Değerli Members Üyeleri, yapay zeka 
fotoğraflarını beğenirken adil davranacağınıza inanıyorum. Umarım bol katılımlı bir yarışma olur. Şimdi yapay zeka fotoğraflarınızı paylaşabilirsiniz"
26 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Samsung Members
Önerdiğim ücretsiz yapay zeka görseli oluşturan uygulamalar:
Gemini, ChatGPT, Copilot, POE ve Microsoft Designer bu uygulamalar ile ücretsiz yapay zeka fotoğrafları oluşturabilirsiniz 😊
D_n_z
Expert Level 5
Samsung Members
😊1734438143280_1000008547_1734438143.jpg
CanerS21Fe
Expert Level 5
Samsung Members
Güzel bir Porsche hazırlamışsın beğendim 😍👏
D_n_z
Expert Level 5
Samsung Members
Beni değil gemini ı tebrik et 😂 😃
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Galaxy S23 AI ile 😍20241218_171815_1000110208_1734531495.jpg
CanerS21Fe
Expert Level 5
Samsung Members
Çok gerçekçi Mercedes olmuş beğendim 😍 👏
Samsung Members
ChatGPT 😊file-5nWzrDzFoXFh45s77PRipn_1000010239_1734532415.jpg
CanerS21Fe
Expert Level 5
Samsung Members
Çok iyi hazırlanmış, yılbaşınada az kaldığı için güzel bir görsel olmuş beğendim 😍 👏
Samsung Members
Kesinlikle 🎄 , bu arada herkesin fotoğrafını beğeneceğim katılanların. Umarım hak eden kazanır :)