Anonim_123
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
12-18-2024
12:18 PM
(Last edited
12-18-2024
12:20 PM
by
Siyah
) in
1. Kullanıcı engelleme: Eğer bir kullanıcı sizi rahatsız ediyorsa veya başka kötü bir şey yapıyorsa onu engelleyebilelim
2. Yorum ayarı: Gönderi paylaşırken yorumları açmamıza veya kapatmamıza yarayan yorum ayarı
3. Kullanıcı bildirme: Sadece kullanıcıların gönderilerini bildirebiliyoruz, bu nedenle fazla gönderi bildirmeye uğraşmamak için kullanıcı bildirme özelliği gelsin
Yorum silme: Eğer bir gönderi paylaştıysanız fakat bir kişi size alakasız, spam, anlamsız veya uygunsuz yorum atarsa onu silme özelliği gelsin, sadece gönderi sahibi yorumları silebilsin
3 Comments
Deagresi
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-18-2024 01:10 PM in
Samsung Members
Evet katılıyorum engelleme lazim geçen spam yapan bir kullaniciyi engellemek istedim ama öyle birşey yokmus.
Siberizm
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-18-2024 01:46 PM (Last edited 12-18-2024 02:09 PM ) in
Samsung Members
1 - Gelmeyecek. Damarları soba borusundan kalın bunların inatla reddediyolar
2 - Sosyal medya değil burası yorumları kapatma seçeneği bir forum sistemine dünyanın en saçma özelliği olur. Tamamen boş gereksiz saçma bir istek. Hala sosyal medya gibi görüyorsun burayı
3 - Gönderiler bildirildiği zaman kullanıcıda incelemeye alınır. Ama ayrı bir bildirme seçeneği fena fikir değil.
4 - Yine diyorum burası sosyal medya değil. Senin paylaştığın konudan rahatsız olan biri bunu dile getiriyor diye bunu silmeyeceğin ne malum?
Saçma gereksiz bir konu olduğunda bunu dile getiren birinin yorumunu silmeyeceğin ne malum? Senin keyfine göre yorum yapmaz kimse. Bir FORUM sitesinde sosyal medya kontrolü istenemez
2 - Sosyal medya değil burası yorumları kapatma seçeneği bir forum sistemine dünyanın en saçma özelliği olur. Tamamen boş gereksiz saçma bir istek. Hala sosyal medya gibi görüyorsun burayı
3 - Gönderiler bildirildiği zaman kullanıcıda incelemeye alınır. Ama ayrı bir bildirme seçeneği fena fikir değil.
4 - Yine diyorum burası sosyal medya değil. Senin paylaştığın konudan rahatsız olan biri bunu dile getiriyor diye bunu silmeyeceğin ne malum?
Saçma gereksiz bir konu olduğunda bunu dile getiren birinin yorumunu silmeyeceğin ne malum? Senin keyfine göre yorum yapmaz kimse. Bir FORUM sitesinde sosyal medya kontrolü istenemez
Emreyasar_S22ul tra
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-18-2024 03:02 PM in
Samsung Members
Eski gönderilere yorum yapamıyorum. Dünkü gonderiye yorum yapamiyorum sadece bugünküler var. Bu da saçma geliyor bana. Acaba sadece benimle mi alakalı bu durum yomsa genel mi ? Tablette de telefonda da boyle