cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung 'un Az Cihaz Üretme Önerisi

(Topic created on: 01-19-2022 09:05 PM)
1217 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Samsung Members

Merhaba Sevgili Samsung ekibi ,

Bu önerimizi lütfen gerekli yerlere iletimenizi önemle arz ediyorum .

Bu kadar fazla cihaz üretilmesi sizleri otomatik olarak kötüleştiriyor farkında değil misiniz?

Yeni model Cihazların üretimi arttırıyorsunuz ama ilgili yazılım ekibi yeterli seviyede artmadığından dolayı güncellemeler ister istemez güncelleme programında belirtilen şekilde güncelleme alamıyor 

Aynı tip model cihaz dan 3 tane üretmenin anlamı nedir , bana şunu açıklayın örneğin ;

1) X modeli var ve buna benzer ekstra 3 cihaz ekleniyor x0 , x0s ,x0s 5G ve bu 4 cihazda toplamda hepsi aynı seviyelerde işlemleri sağlanıyor 

Yani boş yere cihaz üretmek cihaz satış politikası arttırmaktan çok cihazların daha kötüye gitmesine sebep oluyor 

Şuan S20 cihazları türkiyede Kasım 2021 güncellemesinde kalmış şimdi bu cihaz kullanıcıları güncelleme soruyor ve ister istemez türkiye ekibinin elinden geleceği hiçbir bilgi yok çünkü güncellemeler genel merkezden otomatik geliyor yani kullanıcılar sitemlerini belirtiyor ve hepside haklı 

Yani sırf yeni 4 cihaz üretip hepsi birbirinden aynı olmasına rağmen hepside 3 aylık güncellemede bulunuyor ve güncelleme almayı bekliyor bu gibi durumlarda diğer cihazlara güncelleme gelme olasılığını düşürüyor aşağıya 

Lütfen yeni model cihazları aşırı bir şekilde azaltın hepsi aynı özellikler , aralarında 20$ fârk var diye yeni cihaz olması saçmalık ❣

Az yeni model çıkartarak kullanıcıların gönlünü fet edebilirsiniz cihaz satışlara artacak diye yeni cihaz üretmek mantığından çıkınız 

Buraya yazıyorum yakın bir zamanda güncelleme sıkıntısı samsung tarafından büyük bir soruna meydan olucaktır❣

Şu nazicade önerimi gereken yerlere iletirseniz iyi olur düşüncem bu şekilde 😊

Bu konuda yanlız olmadığımı düşünüyorum. 
Resolved!
Samsung Members
Bir açıklama yapmaları gerekir kardeşim
Rose_
Active Level 9
Samsung Members
Kesinlikle.
Samsung Members
Aynen katılıyorum çok haklısın bende bunları düşünüyorum birde bu yıl 52 telefon üretecekmiş ardından da bir sürü sorun beraberinde üreyecek bu kadar yangından mal kaçırır gibi üretim yapacağına senin de dediğin gibi tek seriden az ama daha kaliteli üretse çok iyi olur Ve artık şunu anlasınlar: herşey para değildir 😇
Rose_
Active Level 9
Samsung Members
52 yıl telefon çıkarmadan önce yazılımları düzeltsin o önce😒 yazılım düzelmedikten sonra 52 tane telefon neye yarar....
Samsung Members
Aynen bakalım samsung bey bu saçma üretim ve satış politikalarından ne zaman vaz geçecek ?
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Aynen öyle kardeşim umarım nacizade önerimizi iletirler 😊

Müşteri =velinimettri şunu anlasınlar yeterli

Buraya X markasına( Türk firması) yaşadığım olayı anlatabilsem şaşkına dönersiniz
X markasının yaptığını Sony,Samsung, xioami, oppo vb diğer büyük firmaların hiçbir yapmazdı hepsi kullanıcı hatası derdi
X markası benim gözümde değeri çok arttı müşteri memnuniyeti bunu gerektirir
Samsung Members
Aynen öyle en önemli şey müşteri memnuniyeti ama bunlar için önemli olan şeyse kendi memnuniyetleri umarım bir an evvel silkelenip kendilerine gelirler
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Umarım kardeşim yaaa ,istediğimizde çok haklıyız
Samsung Members
İnşallah sesimizi duyarlar senin de hakkın ödenmez valla helal olsun sana senden başka bizim için uğraşan yok burda Senden de Allah razı olsun umarım güzel bir netice alırız senin de emeklerin heba olmaz 🙏
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Estağfurullah kardeşim ne demek hep birlikte uğraşıyoruz 😊 sizlere de helal olsun kardeşim 🙏